bad music for bad people Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Aha. Fino prašenje i zanimljiv retro kombo. BP nam letos preporučio momak koji radi u onoj muzičkoj radnji u Rovinju. Pa, hvala mu. Meni se izdvojila ova stvar: ova dva momka (krajnji levo i desno na omotu ploče) bili su ritam sekcija (2/3) radio moscow kad su poslednji put svirali ovde (april 2009.). tri godine potom bubnjar kori (krajnji levo) razbucao je parkeru (gitarista, vokal i glavni baja radio moscow) glavu na samom početku koncerta i onda su zak i on dobili pedalu, a parker je već sutradan navatao novog bubnjara i basistu, a dan-dva kasnije sa njima i otišao na evropsku turneju. ima i video zapis: https://www.youtube.com/watch?v=LnsFOfd_nZ8
Lancia Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 e a sad krckanje natenane: sporije ulazi u usi, ali i dalje jednostavno retro neodoljiv. gledacu ga kad-tad.
bad music for bad people Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 sporije ulazi u usi, ali i dalje jednostavno retro neodoljiv. gledacu ga kad-tad. preslušavam i prvi ozbiljan hit je pesma #4: the thing i done!
roksi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) preslušavam i prvi ozbiljan hit je pesma #4: the thing i done! sporije ulazi u usi, ali i dalje jednostavno retro neodoljiv. gledacu ga kad-tad. odlican je:) Edited October 18, 2014 by roksi
Willow Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @Bad: vau. hvala za tu priču. sudeći po YT klipu, taj Parker se poneo kao sisa, pa nije čudo što mu Kori bacio džitru u facu. NP: Classy.
bad music for bad people Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 @Bad: vau. hvala za tu priču. sudeći po YT klipu, taj Parker se poneo kao sisa, pa nije čudo što mu Kori bacio džitru u facu. :) moguće, al ja ne bih isključio da su ga oni prethodno dobro ispizdeli. mislim da su u to vreme i krenuli sa tom blues pills pričom. np novi john wesley coleman III - majstorstvo!
Lancia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 opet ovi ulicari. sto se mene tice, ladno mogu da izbacuju po pet albuma godisnje. svi bi bili dobri. :njuorleansdzija:
Takeshi Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 pustio da cujem da li nesto propustam. izgleda ne previse. prilicno dosadno.
palfoot Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) doris KRALJICA. pel pel fut fut ce joj napraviti spot kakav zasluzuje za omiljenu pesmu sa albuma <3 Edited October 20, 2014 by palfoot
Lancia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) <3 np: Arame, slusas li ovo? Edited October 20, 2014 by Lancia
Recommended Posts