palfoot Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Big Blood - Unlikely Mothers ako su vam se svideli Swansi, Current 93 i Silver Mt Zion i ovo je a must
smorenko Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 posle jako dugo vremena vracam se pomalo zaboravljenim idolimavan morrison - evening in san francisco nije uvek za jutro, ali meni danas prija
ultra plasticni Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Ken Vandermark u posveti legendama čikaške scene u najnovijoj reinkarnaciji kao Audio 5. Pokidao. Srednje-zapadna škloa i međunarodni izveštaji. Za sada u ovoj godini bez konkurencije u fri varijantama. Edited August 25, 2014 by ultra plasticni
Jimmy Kowalski Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Kakav ti je to Madlib, Maheeme? https://soundcloud.com/stonesthrow/madlib-cue-4 https://soundcloud.com/stonesthrow/madlib-cue6
maheem Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Madlibov mix Motown stvari, nešto poput Soulman Plays Hits mixtapea. np:novi Ty Segall
Jimmy Kowalski Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Vid' i mixcloud moze da se taguje. Bas kul.. np:
maheem Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Vid' i mixcloud moze da se taguje. Bas kul.. da, i to same paste linka. pre si morao neke silne codove kucati :D je l bio nekih lepih izdanja koja bi izdvojio u poslednja dva meseca? slabo sam pratio a kada sam stigao da kopam nisam nasao nista sem par singlova...
Jimmy Kowalski Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Bejah na odmoru, pa ni ja nisam puno u toku. Sad nadoknadjujem.. Slucajno nabasao na ovaj Funk in Hell iz 1976. i prijatno se iznenadio, a upravo slusam reizdanje Onda, imas dva izdanja za Madliba (Rock Konducta i sad ovaj The Beats), od dzeza imas Bobbyja Hutchersona i Matthew Halsalla (moguce i da si ti bas kacio ovde, ne mogu da se setim). Baci pogled dole na hip hop, ima dobre friske muzike, a stize i povratnicki Souls of Mischief.. I tako...
maheem Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) kul, thanx, baciću se na hip hop Edited August 25, 2014 by maheem
MocaVukotic Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) veliki mamojebač Edited August 26, 2014 by MocaVukotic
Recommended Posts