maheem Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 vid njega što se primio na bandcamp :Dslušam svoj mix jer sam egoista:
hoffnung Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 odlicna je fora! da nisi ti okacio onaj link, ne bi smo saznali sta sve moze i kako da se taguje. :P mozda bi host mogao da napise negde: "vidi sta sve moze ovaj forum!"
maheem Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 odlicna je fora! da nisi ti okacio onaj link, ne bi smo saznali sta sve moze i kako da se taguje. :P mozda bi host mogao da napise negde: "vidi sta sve moze ovaj forum!" mislim da je to negde već pominjano. na moderaciji možda...fala plemenitom hostu. šteta što soundcloud linkovi pored plejera nemaju naslove u sebi
hoffnung Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) ne znam za to, da je bilo reci o ovome. kako mislis "naslove u sebi"? edit: kapiram mislim da je to negde već pominjano. na moderaciji možda...fala plemenitom hostu.šteta što soundcloud linkovi pored plejera nemaju naslove u sebi Edited August 8, 2014 by hoffnung
vorda Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Takodjer, i novi Rejvounec... https://www.youtube.com/watch?v=IOWjLfyRoQY Edited August 13, 2014 by vorda
Recommended Posts