June 17, 201410 yr Meshell Ndegeocello - "Comet, Come To Me" mlako. vec sam zaboravio pesme. Edited June 17, 201410 yr by Takeshi
June 23, 201410 yr fino splavarenje https://soundcloud.com/labuzinski-graef/flosfahrt Vinyl only mix - 84,2% of the records bought at OYE Records. Edited June 23, 201410 yr by maheem
June 25, 201410 yr u nedelju udjem u music & video exchange u londonu, a tamo prodavci pustaju ovo: dva engleza, nikakva veza sa srbijom. it's a band called belgrade, but it's spelled beograd. pa kad mogu oni, mogu i ja. Pisao sam ranije, ovde na radiju pustaju Bebi Dol (takodje bez ikakve veze sa ex-YU). Izgleda da polako evoluiramo iz cudovista u egzotiku. Daj boze. Nego evo 1 nase gore list, isto sa exystence.net - decko je ucenik RM Tocka, ali molim da to ne bude uzeto protivu njega (mala sala). Najtockovskije mu zvuci sirova elektrika i kontrolisana atonalnost (sto nije za bacanje ni kod deda Radomira), ali u osnovi je vrlo originalan i ostvareni rock-jazz trio (sa naglaskom na prog rock, onako kako ja volim). Mlada generacija, nesto kao kurdi. Zivi u Barseloni (koga zanima).