January 12, 201411 yr Be careful with the flaming lips, Eugenehttp://www.youtube.com/watch?v=f2NCjcsgrbgInfiniteloop album
January 15, 201411 yr Slušalo se dosta u poslednje vreme...Sad malo švrljam po post-punk bendovima...
January 17, 201411 yr hhahhahah :Dsada sam cuo na youtube adamovu verziju, i da mi je neko pustio, i treba da pogodim ko je - ne bih nikad pogodio. upravo trazim na slsk-u. cuo sam i pixies. mada ja nisam upoznat sa zevonom, ali kapiram da to nije bitno.
January 17, 201411 yr Zato je glumackim pevacima (ili pevajucim glumcima) Billy Bob Thornton osvetlao obraz ovde.Pretpostavljam da u ovome mogu da uzivaju i ne-poznavaoci Zevonovog opusa, mada istoga toplo preporucujem svakome. Jedan od nepravedno potcenjenih kantautora, blago receno.Za one koji ne znaju, "uzivaj u svakom sendvicu" je izjava iz poslednjeg intervjua kojeg je Warren Zevon ikada dao (David Lettermanu). To je bio komentar na pitanje u vezi njegovog (neizlecivog) raka, od koga je ubrzo umro, sa 56 god. EDIT. Tacan kvot, u spojleru. Letterman asked Zevon if there was anything he understood now, facing his own mortality, that he didn't before. Zevon replied, "Just how much you're supposed to enjoy every sandwich." Edited January 17, 201411 yr by Indy
January 17, 201411 yr upravo sam pogledao gostovanje kod letterman-a. 'enjoy every sandwich' kada je prvi put pomenuo u emisiji, pre ovoga sto si stavio u spoiler, moram da priznam da mi je bilo vrlo tuzno.
January 17, 201411 yr I tuzno, i poucno. Na to mislim svaki dan, jer neki tu blizu meni jako, jako boluju.Doduse, u mom konkretnom slucaju me ne treba podsecati da uzivam u svakom sendvicu. Mozda bi za mene trebalo "uzivaj u svakoj setnji parkom", ili nesto slicno. Edited January 17, 201411 yr by Indy
January 20, 201411 yr vrlo vrlo pristojan je band Quilt. slusao ovaj ovogodisnji (Held in Splendor) i upravo sad istoimeni od pre tri godine iprava uzivancija psajko popa uz tanko kanarijsko pivce.
January 20, 201411 yr da nema neka dobra dusa sledece albume timber timbre band-a:timber timbrecedas shakesmedicinals[i dl link koji radi ;)]