Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

• Replies 10.8k
  • Views 667.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

yZu4a1SnN7Y.jpgpunk vristalica.i retko odgovarajuci gif, koji je neko stavio kao komentar na muziku:mj0s5s.jpg

do jaja omot, daj baci neki link! :Dnašo, ne treba!

Edited by assück

On 22. 9. 2013. at 9:45, assück said:
do jaja omot, daj baci neki link! :Dnašo, ne treba!
si siguran? tudji link je uvek sladji :) np:cinculiranje na lagane notenaNCaj5uZTA.jpg

kvalitetno gospeldjeziranje:jameo-brown.jpg

^odličan albumnp: 8466627.jpg

yesterday playing: đ. balašević :unsure: , mix sa više albuma i baš mi leglo...(dobro je da nema empejca)

b645c88013f5127a14770647303ca178.jpgpar dobrih stvari, ostalo veoma kilavonp:Ralph+Towner+Travel+Guide.jpg
  On 22. 9. 2013. at 12:06, batticuore said:
yesterday playing: đ. balašević :unsure: , mix sa više albuma i baš mi leglo...(dobro je da nema empejca)
Obzirom da je Žvalašević u pitanju, mogu da zamenim empejca :P sa hejtovima iste snage... i poruke ....
1a9OuvTQ5MA.jpg

genijalac33wmstj.jpg

a0380199344_10.jpg128kbps :(
  On 22. 9. 2013. at 20:36, wayfaring stranger said:
Obzirom da je Žvalašević u pitanju, mogu da zamenim empejca :P sa hejtovima iste snage... i poruke ....
http://www.youtube.com/watch?v=E2mbJdI_24w
  On 23. 9. 2013. at 8:31, Lancia said:
1a9OuvTQ5MA.jpg
que je ovo i mozda neki link ako je OK?

jab reko da je to neki ty segallov novi projekat