Sludge Factory Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 flatline. totalno nepotrebna ploca.nije ni cudo sto je omot ko umrlica.Slicno sam i ja pomislio za Blues Funeral nakon prvog slusanja, pa mi je sad jedan od drazih. Ovaj prija, bas!
luba Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 ma. nece lancia da prizna da mu se srce pocepalo na deepest shade.http://youtu.be/xOAwnzGhe5Mpodeljena su mi osecanja za elvisa kostela. prva i druga stvar su spektakl, posle mi nista nije ostalo u uvu i glavi.
wayfaring stranger Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljeSada nadjoh i ovo: Special edition comes with a cement monolith. Really.Nakon preslushavanja da se overish.Toliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo. Edited September 10, 2013 by wayfaring stranger
bad music for bad people Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljeToliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo.pogrešni ti favoriti ;)
wayfaring stranger Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 pogrešni ti favoriti ;)Pa i to sto kazes. Sve neki olinjali raspadi. Kao i ovaj dole sto sada pokusavam slusam.Nego, ima li neko ovo
Lancia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Lubičanstvena, šta kažeš... WGC does Dirty Three (pomalo). Super za lagano opijanje.sve se slazem. vrlo leglo.
batticuore Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 evo i ja da preslušam malo ovo. nije me oduvala, al vrlo fina muzika. vidim ima i neke saradnje sa dan auerbachom-om na albumu. najs.
Takeshi Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 bonus pod nazivom "icon selects" je zanimljiv: andre 3000, raphael saadiq, pharrell, lenny kravitz i the roots su izabrali po jednu omiljenu pesmu earth, wind & fire.
wayfaring stranger Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Nasao. Oooodlican. Nikada ne iznevere.....
Unholy Me Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Qz7JOXTeeBo
Lancia Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Nasao. Oooodlican. Nikada ne iznevere.....aj kad budes imao vremena, salji sta imas. preslusao na bandcampu, svidja mi se.
bad music for bad people Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 http://sonsofthedolls.blogspot.com/
Recommended Posts