Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted
flatline. totalno nepotrebna ploca.Mark-Lanegan.jpgnije ni cudo sto je omot ko umrlica.
Slicno sam i ja pomislio za Blues Funeral nakon prvog slusanja, pa mi je sad jedan od drazih. Ovaj prija, bas!
Posted

ma. nece lancia da prizna da mu se srce pocepalo na deepest shade.http://youtu.be/xOAwnzGhe5Mpodeljena su mi osecanja za elvisa kostela. prva i druga stvar su spektakl, posle mi nista nije ostalo u uvu i glavi.

Posted
Obits-300x300.jpgdobar novi obits!
Posted (edited)

Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljec93528c8.jpgSada nadjoh i ovo: Special edition comes with a cement monolith. Really.Nakon preslushavanja da se overish.Toliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo.

Edited by wayfaring stranger
Posted
Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljec93528c8.jpgToliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo.
pogrešni ti favoriti ;)
Posted
pogrešni ti favoriti ;)
Pa i to sto kazes. Sve neki olinjali raspadi. Kao i ovaj dole sto sada pokusavam slusam.Nikola_Pejakovic_Kolja-Grobovlasnici-2013-.jpgNego, ima li neko ovo600x600.jpgR-4383695-1363461518-9319.jpeg
Posted
Lubičanstvena, šta kažeš... WGC does Dirty Three (pomalo). Super za lagano opijanje.wgc.jpg
sve se slazem. vrlo leglo.
Posted

evo i ja da preslušam malo ovo. nije me oduvala, al vrlo fina muzika. vidim ima i neke saradnje sa dan auerbachom-om na albumu. najs.DM4Ft.jpg

Posted
ntf-cover.jpg
bonus pod nazivom "icon selects" je zanimljiv: andre 3000, raphael saadiq, pharrell, lenny kravitz i the roots su izabrali po jednu omiljenu pesmu earth, wind & fire.
Posted
600x600.jpgNasao. Oooodlican. Nikada ne iznevere.....
Posted
600x600.jpgNasao. Oooodlican. Nikada ne iznevere.....
aj kad budes imao vremena, salji sta imas. preslusao na bandcampu, svidja mi se.
Posted
http://sonsofthedolls.blogspot.com/

The+Beasts+Of+Bourbon+-+The+Axeman%27s+Jazz+Closer+LP+front.jpg