September 9, 201311 yr flatline. totalno nepotrebna ploca.nije ni cudo sto je omot ko umrlica.Slicno sam i ja pomislio za Blues Funeral nakon prvog slusanja, pa mi je sad jedan od drazih. Ovaj prija, bas!
September 9, 201311 yr Author ma. nece lancia da prizna da mu se srce pocepalo na deepest shade.http://youtu.be/xOAwnzGhe5Mpodeljena su mi osecanja za elvisa kostela. prva i druga stvar su spektakl, posle mi nista nije ostalo u uvu i glavi.
September 10, 201311 yr Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljeSada nadjoh i ovo: Special edition comes with a cement monolith. Really.Nakon preslushavanja da se overish.Toliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo. Edited September 10, 201311 yr by wayfaring stranger
September 10, 201311 yr Lanegan je poceo da pravi pesme kao sto Bane Lokner pise recenzije. Imas template samo promenis imena, malo posolis i voila, novo izdanje .... ovoga puta sam uz Lančića.A i ovo sto slusam nije nista boljeToliko favorita je napravilo ochajne albume koje preslusah poslednjih nedelja da je to chudo.pogrešni ti favoriti ;)
September 10, 201311 yr pogrešni ti favoriti ;)Pa i to sto kazes. Sve neki olinjali raspadi. Kao i ovaj dole sto sada pokusavam slusam.Nego, ima li neko ovo
September 10, 201311 yr Lubičanstvena, šta kažeš... WGC does Dirty Three (pomalo). Super za lagano opijanje.sve se slazem. vrlo leglo.
September 10, 201311 yr evo i ja da preslušam malo ovo. nije me oduvala, al vrlo fina muzika. vidim ima i neke saradnje sa dan auerbachom-om na albumu. najs.
September 10, 201311 yr bonus pod nazivom "icon selects" je zanimljiv: andre 3000, raphael saadiq, pharrell, lenny kravitz i the roots su izabrali po jednu omiljenu pesmu earth, wind & fire.
September 11, 201311 yr Nasao. Oooodlican. Nikada ne iznevere.....aj kad budes imao vremena, salji sta imas. preslusao na bandcampu, svidja mi se.