Lancia Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Slušam, upravo. Malo mi treba vremena da se naviknem, zvuči kao neka zabavna muzika. (Ne mislim time ništa loše).zabavna muzika?! tako zvuci moj auto sad bez auspuha.moram da otvorim topik 'odricem se tog i tog forumasa'.
Malkmus Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Nisam znao da su izdali novi album pre dve godine, kad su se ponovo okupili. Dobar je, naravno.
assück Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 hvala arame :)i ja bih da mogu da kazem "hvala arame"a mogu i "hvala bade"ako bi mi neko bacio linak
Indy Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Hvala... Liči na nešto što bi se aramu svidelo. Hipsterijana.
Lancia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Aram je njanjavac a ne hipster.np:Elvis je pica sa sto lica. zanimljiv izlet sa rootsima.
luba Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 bas htela da pitam jel neko poslusao. flatline. totalno nepotrebna ploca.nije ni cudo sto je omot ko umrlica.razgovaracemo o tome jednog dana. i kremer je umeo da promeni misljenje.Lubičanstvena, šta kažeš... WGC does Dirty Three (pomalo). Super za lagano opijanje.ih, indi, pa znas da bih ja cika bobija slusala i da cita raspored voznje. sanjala sam jednom da putujemo vozom od beograda do bara u kupeu druge klase, i nista mi ne smeta posto mi prica i pevusi
Takeshi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 http://youtu.be/6drfp_3823Ijos nisam odlucio da li mi se ovo svidja.zvucali su zanimljivo na pocetku sa "hey now" ali se album smestio negde izmedju florence and the machine i the xx.
Recommended Posts