Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

brian-eno-synth-roxy-music-analog-ambient-u2-13.jpg
  • Replies 10.8k
  • Views 667.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

On 7. 9. 2013. at 11:22, Indy said:
:lolol: Postajes Dragan Kremer foruma
jel to dobro ili lose¿
  On 7. 9. 2013. at 11:22, Indy said:
Ja tek skin'o pa cu da vidim.
ama Ozi, jesi skinuo Djona Fulbrajta?
  On 7. 9. 2013. at 11:28, Lancia said:
jel to dobro ili lose¿
Dobro, naravno. Kremer je bio najzabavniji muz. kriticar ever (bar na nasem jeziku). EDIT. Sacu tog Fulbrajta.

Edited by Indy

On 7. 9. 2013. at 10:13, Lancia said:
Factory Floor elektrozezanje za djipanje i djuskanje.
+18723663537_65fa64ea0c.jpg
Isolation, solitude, contemplation. These are the themes that discreetly weave their way through Disappearance
ovo jedino u 4 ujutro moze da se lsusa.
  On 7. 9. 2013. at 11:36, Takeshi said:
ovo jedino u 4 ujutro moze da se lsusa.
Isusa ti :) ¿

Sto me zbunjujete sa tim avatarima... sve vreme mislim da pise kojot ili tako neko.

Factory Floor je dobra zezancija i veliki hipsterski hit :Ptrenutno katolicka verzija minimal wavea....back in '73http://youtu.be/tEOXg92gwl4

Lubičanstvena, šta kažeš... WGC does Dirty Three (pomalo). Super za lagano opijanje.wgc.jpg

On 7. 9. 2013. at 11:18, Lancia said:
flatline. totalno nepotrebna ploca.Mark-Lanegan.jpgnije ni cudo sto je omot ko umrlica.
Markić se lepo zabavlja, reklo bi se. :)Izvlači ga nepretencioznost. "I'm not the loving kind" je sigurno slušljiva pesma (premda izvesno ne dostiže original).
  On 8. 9. 2013. at 10:57, Indy said:
Izvlači ga nepretencioznost.
:fantom:a Fulbrajt, nista? eee.
the+stepkids+troubadour.jpg
  On 8. 9. 2013. at 11:03, Lancia said:
:fantom:a Fulbrajt, nista? eee.
Slušam, upravo. Malo mi treba vremena da se naviknem, zvuči kao neka zabavna muzika. (Ne mislim time ništa loše).