Lancia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ide Bill Direen & The Builders, zanimljiva hrpa EP-a. zezancija.
palfoot Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 ide Bill Direen & The Builders, zanimljiva hrpa EP-a. zezancija.proveri dva sjajnovita Vacuum EP-ja nedavno reizdata na omiljenom SIltbreezeu ako vec nisu u pakovanju :)a kod mene
rotkvica Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9rbRwV0T0AQ++1livada od albuma. zamišljam kako zvuk na albumu poput isparenja ide gore. u nebo.
Lancia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 proveri dva sjajnovita Vacuum EP-ja nedavno reizdata na omiljenom SIltbreezeu ako vec nisu u pakovanju :)e kad bi mi jos poslao :) nema toga na gomilici.
palfoot Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 diamanda galas je cula kako se dva delfina pare u susednoj sobi-akvarijumu, u napadu besa otrcala je vristuci na vrata ,buneci se da ne moze da spava, pokatkad gubeci glas.kratko su se uznemirili ,nastao je coitus interruptus. posle su uzeli da slusaju prvu stranu lou reedove metal machine music...na slusalicama...bolje i od seksa? :( dobro jutro lepotice :)
Recommended Posts