May 19May 19 Minkovski maše skroz betovenovski, taman kao kotrljanje tamnosvetlih perina oblaka s mora.
May 22May 22 Marta D. je tu da žvaćežvake i *ebe keve, a nestalo joj žvaka.Upoređujući rollove samog S. Василича, toa e to, rođaci. Stronghends, nezadrživi lirizam, minimum rubata a maksimum napetosti, otmeno pedaliranje, 90 dB a svaka napisana flekica je tu.
Sunday at 08:275 days Upravo, Poulenc F.143, včlo sonata, II. Cavatina - pažljiviji slušalac će u uvodu primetiti sličnosti sa Morikonijevom temom iz Bioskopa.. Likovno, ovako nekako.
Tuesday at 11:223 days sch_uman, cenzurisan na skoro ceo vek od strane najblizih -ovde baeva * struze cvrsto, plameno i bez viska sentimentalosti.___________*nekom moze da zasmeta veoma cujno disanje alene, a neko ima priliku da isrprati i takav, fizioloski karakter muziciranja. Edited Tuesday at 11:283 days by makaronee lnk
Wednesday at 17:272 days ipak mi je drago da nemanđa nije opravdao moja očekivanja da ce se polako utopiti u jos jednogperfroming monkey-a, kako rece shaffer u komadu 'bogoljub' - sa svim onim suvišnim godisnjimdobima itd,jbtbg, vivaldi je napisao 200 opera, izmedju ostalog.ovde maše хаэром i šarmira francuskim akcentom:
Thursday at 18:011 day Krenuo uz šljaku prije desetak dana redom po ovoj listi, uz preskakanje onih koje znam napamet i onih što su se izlizali kao takvi (The Dark Side of The Moon mi je postao uber dosadan, nepodnošljiv, a obožavam Gilmora btw).Nisam ranije slušao, a prijalo:TV on the Radio – Return to Cookie MountainHole – Live Through ThisBetty Davis – They Say I’m DifferentBlondie – Parallel LinesVan Halen – Van HalenBikini Kill – The First Two RecordsGreen Day – American Idiot (Wow! Svirka, produkcija, story telling! Mislim da se Daško kune u ovaj album, a Mlađa ga zeza)Elton John – Goodbye Yellow Brick Road Na redu je Bruce Springsteen – Born to Run. To je ona faza kad je nosio traku oko glave , ali kad se mora..
Thursday at 19:411 day Pre dvadesetak godina na bivsem forumu B92 sam napisao da je Will Johnson u mojoj muzickoj prici jedina zamena za Townes Van Zandta. Evo sjajnih vesti. Bend Jasona Moline i Will Johnson udruzuju snage. Uskoro i turneja PLUS ovo zvuci predobro.
23 hours ago23 hr nesmotren izbor zvucnoga broja na krasnomajski jutarnji pri_morski rahatluk,ali ne mogu da se odlepim..