luba Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 u novi nauplejing ulazimo sa mojim bogom, prva sam se setila
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ja sam uvek za nesto novo i dobro... no reason to get excited, the thief he kindly spoke.
batticuore Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ne razumem topic. jel ovo kako mi zamisljamo soundtrack za 2nd coming ili...?
luba Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 ne, ne, ovo ti je novi nauplejing jer je stari morao da se arhivira zbog velicine. to ja htela da budem duhovita sa nazivom topika :)
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Htedoh to isto da posaljem da zacikavam batikvore, ali me mrzelo. to bas jeste soundtrack za 2nd coming
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 A mozda nije ka-boom 2nd coming, mozda je samo slow train coming...Karl Marx has got ya by the throat, Henry Kissinger's got you tied up in knots.
luba Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Htedoh to isto da posaljem da zacikavam batikvore, ali me mrzelo.to bas jeste soundtrack za 2nd comingda znas. dvoumila sam se izmedju driftin' back (da li je to mozda cika nilova neka asocijacija na the band) i ovog hendriksa. i sad dok ga slusam, sve udaram sebe po usima sto ga ne slusam cesce i zamisljam da li bi se njih dvojica danas druzili i sta bi hendriks radio.ima par ljudi koje bi volela da se resurektuju, hendriks sigurno prvi medju njima.
Аврам Гојић Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Resurektovace se, kada dodje Onaj Dan, kao i svi koji su na zemlji bili pravedni ili su se u srcu pokajali za svoja sagresenja.Objavljujem da cu oteti ovaj topik i na njemu pustati pesme koje uzdizu duh i spremaju coveka za dolazak onog koji ce se uzdici u slavi kada nastupi Dies Irae, Dies Illa.Pesma za Sekond Kaming, jedan jak medley Henrija Dzonsona i njegovih drugova.http://www.youtube.com/watch?v=GzA-RdLahsc Edited November 1, 2012 by Marko M. Dabovic
luba Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 jbt, dabovicu, postaces bajo jecmenica! mislim, i treba, nedostaje.no, sekndkaming se desava u beogradu 21.11.
batticuore Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ne, ne, ovo ti je novi nauplejing jer je stari morao da se arhivira zbog velicine. to ja htela da budem duhovita sa nazivom topika :)a, pa da, vidim ja neke promene po forumu al po obicaju kasno dok ukapiram...nego, taj tvoj bog lubo me mozda natera da dodjem konacno na neku svirku u beogradu!off topic...tek sam skoro skuzila da je na tvom avataru niski konj iz neznamkakosezove crtanog filma...? kjut! on topic....uglavnom lanegan
Sludge Factory Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dajem podrsku seknd kamingu ov dis houli topik vit
ultra plasticni Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 VA - Five Minutes To Midnight (Mississippi, 2012)
Skyhighatrist Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) & Edited November 2, 2012 by historian 1
JozoMujica Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PGwPSPIhohk
Recommended Posts