Jump to content

Šta vozite?

Featured Replies

On 20.1.2020. at 6:25, Barti66 said:

Svi redom sem modela u premijum segmentu pa čak i oni.

Modeli mercedesa, audia, bmw-a...svi bez razlike. 

Npr, moji u tri navrata pazarili mečku ml u salonu (ed. u De) i tri puta kidali živce, nemogu ti dati detalje ali nisu ni bitni uostalom, tek se sa Audijem od 130000 smirili unazad godinu i po dana bez zamerki. Sve to važi i za ostale. Zašto je to tako nmp, vrv masovnost i slabija kontrola dobavljača.

Porsche je konstatno u Top 3 po kvalitetu. Ovi ostali imaju problem proliferacije modela a I globalizacije fabrika im. Tesko je pootvarati fabrike u Kini, Juznoj Africi, Brazilu I Meksiku I razviti mrezu kooperanata I odrzati kvallitet kod njih I u svojim fabrikama.

A nisu samo Njemci, Toyota je imala velikih problema kad su poceli sklapati Lexus RX u Kanadi. Isto sad I Nissan/Infiniti u Meksiku.

On 20.1.2020. at 13:44, desboj said:

Dodao bih i stormtruper beli RAV4, spolja retko lep auto.

Stormtruper! Da jebote. Apsolutno lici :lol:

Nisam ga ja uzeo nego ujak iz Svice[emoji16]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

53 minutes ago, Peter Fan said:

a posebno rodjak im Hyundai

Baš danas vidim ovaj video (kako odlično izgleda):

1 hour ago, Peter Fan said:

Porsche je konstatno u Top 3 po kvalitetu. Ovi ostali imaju problem proliferacije modela a I globalizacije fabrika im. Tesko je pootvarati fabrike u Kini, Juznoj Africi, Brazilu I Meksiku I razviti mrezu kooperanata I odrzati kvallitet kod njih I u svojim fabrikama.

A nisu samo Njemci, Toyota je imala velikih problema kad su poceli sklapati Lexus RX u Kanadi. Isto sad I Nissan/Infiniti u Meksiku.

Slažem se i sa tim ali Porsche je ipak van konkurencije uz ostale iz klase super automobila, mada ne sa svim svojim modelima naravno.

1 hour ago, Tpojka said:

Baš danas vidim ovaj video (kako odlično izgleda):

Nikad ne bih kupio auto sa koznim sedistima. Meni su ona toliko nezgodna, leti vrela, zimi ledena.

Vozio sam danas po gradu iza ovog cuda (btw. juznokorejska amabasada :) ) Imao sam otvoren prozor i cudio se kako se ovaj ispred nista ne cuje.

Mislio sam da je start stop sistem ili elektro, ali ne.

53 minutes ago, Moća said:

Nikad ne bih kupio auto sa koznim sedistima. Meni su ona toliko nezgodna, leti vrela, zimi ledena.

Now driving vw polo, reuma u najavi

41194012160_e7563e20a6_b.jpg

edit. maheem objasnio

Edited by Ras

Nisam fan tog krčkanja jaja. 

Ali sigurno je hendi za suvozačko mesto. 

Grejanje sedista je mnogo kul ali se slazem s Mocom, kozna sedista su sranje zesce.

kombinovana koža FTW!

najlakša za održavanje, ne znoji, ako prospeš nešto lako obrišeš. milina

imam i ja grejač za sedišta, ali mi je loš. sedneš na hladno sedište, pa ti treba jedno par minuta dok ne zagreje. i šta onda prostata da radi sa tako ekstremnim promenama temperature?

ja lepo ćebence zimi i to funkcioniše besprekorno

1 hour ago, Zli Gli said:

kozna sedista su sranje zesce.

Pretpostavljam da jesu... Podseca me na nesto drugo, kako sam se svojevremeno lozio na siber, sve dok nisam kupio auto sa siberom, i shvatio da ga nikada ne otvaram zbog buke koja dopire spolja, od saobracaja i od sopstvenih guma...

kombinovana koža FTW!
najlakša za održavanje, ne znoji, ako prospeš nešto lako obrišeš. milina

imam i ja grejač za sedišta, ali mi je loš. sedneš na hladno sedište, pa ti treba jedno par minuta dok ne zagreje. i šta onda prostata da radi sa tako ekstremnim promenama temperature?
ja lepo ćebence zimi i to funkcioniše besprekorno
Pa imas obicno 3 nivoa podesavanja, na najjace zna da bude zajebano ali kec ili dvojka sasvim prijatno. I grejanje volana je jako korisna stvar zimi, bar meni.

6 minutes ago, Zli Gli said:

Pa imas obicno 3 nivoa podesavanja, na najjace zna da bude zajebano ali kec ili dvojka sasvim prijatno. I grejanje volana je jako korisna stvar zimi, bar meni.

+1

Grejač volana >>> grejača bulje

Al to nemam na svom avtu :(