Yesterday at 00:241 day 1 hour ago, Spooky said:Ja odlučio da zamenimo svoj BMW X1 m xDrive sa Ford Pumom koji me oduševio nestandardni izgledom.Pročitao sam gomilu reviewa koji hvale lepotu vožnje i tako svašta nešto.Najprodavaniji auto u nekim državama. Privukle me I vrlo povoljne cene Forda na našem tržištu. Npr čitam poređenja pume i nekih sličnih koji su po Evropi ista cena, a ovde je Ford jeftiniji za 30%Kolege provociraju - oni kao sa konja na magarca.Super smo se družili, al mogao bih malo da se odmorim od BMWa. Tvrdi amortizeri (a ne vozim na trkama sa ubirem prednosti sportskog vešanja), skupo održavanje, troši lepo (177 konja). Zastareo interijer - bez ijednog ekrana, čak ni bluetooth nema - već koristim neki adapter da pokupi bluetooth sa telefona pa na aux in ulaz.Guma/skaj na volanu i unutrašnjim ručkama vrata pretvorila se u neki plastelin koji se polako ljušti i gosti misle da je neka prljavština.Jedino će mi zaista nedostajati pogon na 4, al kontam da nije ni bitno, osim na uzbrdicama po snegu.@kums ☝️ Edited yesterday at 00:281 day by bios
21 hours ago21 hr Spustili sa 11300 na 10900 preko leta jer leti se slabo sta prodaje, za poznanike i prijatelje 10500Nevezano za ovaj nas primerak, uzmi to i neces se zajebati nikako, em auto prelep i mozda najlepsi u toj "Golf" klasi, em ti motori fantasticni i uz redovno odrzavanje prelaze Boga oca km bez problema