slepa živana Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 (edited) najgori ste četnici. te sandale su u kombinaciji sa belim frotirskim čarapama tvorile anatomsko savršenstvo.edit. ustvari sam htela da napišem na ovoj temi da ona izložba koju sam reklamirala na prošloj strani nema veze sa životom. i da preporučim jednu drugu, u kcbu, zove se - bor xx vek Autori izložbe: Andrej Filev i Luka Knežević-StrikaIzložba je otvorena do 17. jula. Edited June 21, 2013 by slepa živana
slepa živana Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 stigla sam do kioska s viršlama i kad sam videla u kakav omot stavljaju zemičku, smorila sam se i okrenula nalevo krug
Miralem Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 u kakav? meni su ti crveni kiosci simbol ceznje za necim nedostiznim. kad god bih zacvileo da hocu virslu sa senfom, a to bi se desavalo svaki put kad pored njega prodjemo, dobijao sam identican odgovor: imas kuci rucak.
nera Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Virsla sa senfom i trouglasti jogurt :) Moji su radili u PKB-u pa su dobijali bonove za topli obrok koji su vazili u crvenim kioscima, na nasu deciju radost :D
boshoku Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 dupli par viršlova, senf i tetrapak jogurt, molićuhvala teto
Hamlet Strašni Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Imam ispit sutra i moram da učim ceo dan a večeras igraju engleska i rumunija i neću moći da gledam :-(
boshoku Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 belodedić je car, ne znaš šta propuštašipak, širer će mu ga rkne
Dr Arslanagić Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 I reče meni Maradona:- E Refiče, Refiče... zađaba te sudija išćero.(R. Šabanadžović, 1990)
Recommended Posts