Jump to content
IGNORED

Život u prošlosti

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted (edited)

najgori ste četnici. te sandale su u kombinaciji sa belim frotirskim čarapama tvorile anatomsko savršenstvo.edit. ustvari sam htela da napišem na ovoj temi da ona izložba koju sam reklamirala na prošloj strani nema veze sa životom. i da preporučim jednu drugu, u kcbu, zove se - bor xx vek

Autori izložbe: Andrej Filev i Luka Knežević-StrikaIzložba je otvorena do 17. jula.
Edited by slepa živana
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

9

• Dr Arslanagić

9

• katamaran

4

• kapetanm

4

Posted

baš ništa ti se ne sviđa?ni sport? :(

Posted

stigla sam do kioska s viršlama i kad sam videla u kakav omot stavljaju zemičku, smorila sam se i okrenula nalevo krug

Posted

u kakav? meni su ti crveni kiosci simbol ceznje za necim nedostiznim. kad god bih zacvileo da hocu virslu sa senfom, a to bi se desavalo svaki put kad pored njega prodjemo, dobijao sam identican odgovor: imas kuci rucak.

Posted

Virsla sa senfom i trouglasti jogurt :) Moji su radili u PKB-u pa su dobijali bonove za topli obrok koji su vazili u crvenim kioscima, na nasu deciju radost :D

Posted
u kakav?
u neki skrnavi sponzorski.
Posted

dupli par viršlova, senf i tetrapak jogurt, molićuhvala teto

Posted

Imam ispit sutra i moram da učim ceo dan a večeras igraju engleska i rumunija i neću moći da gledam :-(

Posted

belodedić je car, ne znaš šta propuštašipak, širer će mu ga rkne

Posted

Belodedic nije u timu...

Posted

I reče meni Maradona:- E Refiče, Refiče... zađaba te sudija išćero.(R. Šabanadžović, 1990)