June 21, 201311 yr najgori ste četnici. te sandale su u kombinaciji sa belim frotirskim čarapama tvorile anatomsko savršenstvo.edit. ustvari sam htela da napišem na ovoj temi da ona izložba koju sam reklamirala na prošloj strani nema veze sa životom. i da preporučim jednu drugu, u kcbu, zove se - bor xx vek Autori izložbe: Andrej Filev i Luka Knežević-StrikaIzložba je otvorena do 17. jula. Edited June 21, 201311 yr by slepa živana
June 21, 201311 yr stigla sam do kioska s viršlama i kad sam videla u kakav omot stavljaju zemičku, smorila sam se i okrenula nalevo krug
June 21, 201311 yr u kakav? meni su ti crveni kiosci simbol ceznje za necim nedostiznim. kad god bih zacvileo da hocu virslu sa senfom, a to bi se desavalo svaki put kad pored njega prodjemo, dobijao sam identican odgovor: imas kuci rucak.
June 21, 201311 yr Virsla sa senfom i trouglasti jogurt :) Moji su radili u PKB-u pa su dobijali bonove za topli obrok koji su vazili u crvenim kioscima, na nasu deciju radost :D
June 22, 201311 yr Imam ispit sutra i moram da učim ceo dan a večeras igraju engleska i rumunija i neću moći da gledam :-(
June 22, 201311 yr Author I reče meni Maradona:- E Refiče, Refiče... zađaba te sudija išćero.(R. Šabanadžović, 1990)