Verterdegete Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 That's exactly where this is being pushed by the modern друштва, with the intent that each покољење does it to the next. And the rulers are above it all, watching with a сеирење.Pa ako postoji nesto sto ruleri zele, to je da ljudi samo sede i cekaju da im sistemtm resi svaki drustveni konflikt. Link to comment
gospa buba Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Kao što vidiš, Hellina teza je mnogo šira i odnosi se na različite vrste osvete za različite vrste nedela. A ako je nekome posao jedini izvor prihoda, onda si mu otpustivši ga, upropastio život. Onda će on tebe sačekati na nekoj okuci, i tako do 101 i nazad.i sve dok je u okviru zakona, a vrlo chesto jeste, pride zachinjeno raznim lichnim, lokalnim i svakojakim drugim interesima, niko nece na to reagovati. ljudi se ne osecaju dobro u tome. Link to comment
Hella Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Meni je samo smešno što Hella misli za sebe da je nekakav realista, valjda nasuprot naivnim idealistima koji još uvek veruju u vladavinu zakona.ne moraš ovde da se hvališ da imaš mancrush na selakovića. Link to comment
Turnbull Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Ne, ne, ne, dečko, nešto si pobrkao, he's the one who's got a hard-on for me. Link to comment
Leia Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 spadam u one smaračice, da.keep up the good work! za koji bi inace trebali da postoje placeni socijalni radnici i policija, but hey...lud je ko god placa porez u tom svinjcu od zemlje Link to comment
JozoMujica Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 keep up the good work!za koji bi inace trebali da postoje placeni socijalni radnici i policija, but hey...lud je ko god placa porez u tom svinjcu od zemljeImaš neki predlog kako izbeći plaćanje poreza? Link to comment
fragand Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 mislim da se uklapa u temuhttp://apsurdistan.in/ako je bilo srynadraza minalistickatema: tompsonapsurd: tompson Link to comment
Leia Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Imaš neki predlog kako izbeći plaćanje poreza?ne prijaviti prihod? ako si u mogucnostis obzirom na okolnosti ne bi me grizla savest ni milisekund Link to comment
JozoMujica Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) ne prijaviti prihod? ako si u mogucnostis obzirom na okolnosti ne bi me grizla savest ni milisekundPa prihod koji ne moram da prijavim i ne prijavljujem, mislim da niko nije lud da to radi, kakva crna griža savesti kad vidiš na šta se sve troše pare iz budžeta. :lolol:Ali, porez se od zarade odbije pre isplate, tako da je na "platu" nemoguće ne platiti ga. <_< Edited September 23, 2013 by gotivac Link to comment
Leia Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 mislim da niko nije lud da to radiok onda sve u reduto je otprilike moj dijapazon subverzivnih delatnosti, ko ima bolju ideju nek se pokloni i pocne Link to comment
Muwan Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Srbin na kolenima.(druga fotka u tekstu) Link to comment
Turnbull Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Ovo je prestrašno. Sledeća su samospaljivanja. Link to comment
Dagmar Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Prestrašno je što ti sruše kuću i prave se ludi, a sve to još gore kad imamo u vidu da ponekome ko je izvan zone eksploatacije, i kome niti sruše kuću niti će, ko tu kuću dakle i dalje koristi, daju preko milion evra sa još dva u najavi eto tako.http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Milioni-preko-reda-za-Kenetovu-kucu-koja-se-jos-ne-rusi.lt.html Link to comment
mire Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 kultura i vaspitanje mi ne dozvoljavaju adekvatan komentar Link to comment
Recommended Posts