ToniAdams Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) sta je uopste sunovrat rase?mora da si doziveo sunovrat inteligencije, kad ne znas.to ti je kad klinci iz dosade izgaze crnca na smrt. mustang ce da ti objasni kako to nista nije cudno. Edited July 15, 2017 by ToniAdams
Sara Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 naravno da nije nista cudno od raspada yu, pa naovamo, generacije u srbiji su samo akumulirale bes svi koji kazu da su danasnji 20-godisnjaci odrastali u svili i pamuku ne znaju nista o srbiji
ToniAdams Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 tako je, ko nije odrastao u svili i pamuku, logicno je da ubija od batina crnce na zakintosu. klinci :(
aram Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) tako je, ko nije odrastao u svili i pamuku, logicno je da ubija od batina crnce na zakintosu. klinci :( ti ne znas nista o srbiji -_- Edited July 15, 2017 by aram
pt 2.0 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 pretpostavljam da mustang misli na sunovrat ljudske rase.
Weenie Pooh Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Neosnovana prezumpcija, ipak žena živi u svetskoj prestonici Race Wars gde joj sa svih strana prete latinosi i crnci sa dredovima, muka je to.
pt 2.0 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 moj utisak je da je mustang mnogo bolji čovek no što se interpretira. a tvoja izjava me je podsetila na srednju školu, i na rečenicu mog profesora filozofije: - vi mislite da niste rasisti zato što se zgražavate nad belačkim rasizmom prema crncima koji se dešava u americi, ili drugde? uvek imajte na umu da vi ne živite sa crncima i da je vaše ogledalo to kako se ponašate prema romima sa kojima živite u istom društvu.
teacher Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 moj utisak je da je mustang mnogo bolji čovek no što se interpretira. a tvoja izjava me je podsetila na srednju školu, i na rečenicu mog profesora filozofije: - vi mislite da niste rasisti zato što se zgražavate nad belačkim rasizmom prema crncima koji se dešava u americi, ili drugde? uvek imajte na umu da vi ne živite sa crncima i da je vaše ogledalo to kako se ponašate prema romima sa kojima živite u istom društvu. napravi meme od te rečenice i pravo na redroosterov topik
pt 2.0 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) napravi meme od te rečenice i pravo na redroosterov topik šta je meme? od koje rečenice? zašto tamo? toliko pitanja, nigde odgovora. Edited July 15, 2017 by pt 2.0
ToniAdams Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) novi tekst na b92 u kom potenciraju pivsku flasu, iako je na snimku nema. navodno izjava hostese koja je bila "razlog" za "tucu". doduse, kao izvor navode blic. Edited July 15, 2017 by ToniAdams
Weenie Pooh Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 a tvoja izjava me je podsetila na srednju školu, i na rečenicu mog profesora filozofije: - vi mislite da niste rasisti zato što se zgražavate nad belačkim rasizmom prema crncima koji se dešava u americi, ili drugde? uvek imajte na umu da vi ne živite sa crncima i da je vaše ogledalo to kako se ponašate prema romima sa kojima živite u istom društvu. Zašto ih se zgražavao nad američkim rasizmom? Njihov problem. Mene samo fascinira i zabavlja spremnost da se posegne za pozicijom žrtve i zavapi nad tiranijom koju nad nama normalnima sprovode etničke manjine, popularni beli medvedi.
arheolog1981 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 novi tekst na b92 u kom potenciraju pivsku flasu, iako je na snimku nema. navodno izjava hostese koja je bila "razlog" za "tucu". doduse, kao izvor navode blic. Ja očekujem da devojka koju je pavijan polio vodom i koju je Henderson branio, promeni iskaz i da kaže da su je zli Ameri naterali da pije i slika se s njima i onda se potukli sa hrabrim Srbima koji su joj pritekli u pomoć... ipak ona mora da nastavi živeti u Srbiji. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Aion Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ja ocekujem da se kao svedok pojavi "Cecina frizerka".
Recommended Posts