Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

sta je uopste sunovrat rase?

mora da si doziveo sunovrat inteligencije, kad ne znas.

to ti je kad klinci™ iz dosade izgaze crnca na smrt. mustang ce da ti objasni kako to nista nije cudno.

Edited by ToniAdams
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

naravno da nije nista cudno

od raspada yu, pa naovamo, generacije u srbiji su samo akumulirale bes

svi koji kazu da su danasnji 20-godisnjaci odrastali u svili i pamuku ne znaju nista o srbiji

Posted

tako je, ko nije odrastao u svili i pamuku, logicno je da ubija od batina crnce na zakintosu.

klinci™ :(

Posted (edited)

tako je, ko nije odrastao u svili i pamuku, logicno je da ubija od batina crnce na zakintosu.

klinci™ :(

ti ne znas nista o srbiji -_-

Edited by aram
Posted

pretpostavljam da mustang misli na sunovrat ljudske rase.

Posted

Neosnovana prezumpcija, ipak žena živi u svetskoj prestonici Race Wars gde joj sa svih strana prete latinosi i crnci sa dredovima, muka je to.

Posted

moj utisak je da je mustang mnogo bolji čovek no što se interpretira.

a tvoja izjava me je podsetila na srednju školu, i na rečenicu mog profesora filozofije:

- vi mislite da niste rasisti zato što se zgražavate nad belačkim rasizmom prema crncima koji se dešava u americi, ili drugde? uvek imajte na umu da vi ne živite sa crncima i da je vaše ogledalo to kako se ponašate prema romima sa kojima živite u istom društvu.

Posted

moj utisak je da je mustang mnogo bolji čovek no što se interpretira.

a tvoja izjava me je podsetila na srednju školu, i na rečenicu mog profesora filozofije:

- vi mislite da niste rasisti zato što se zgražavate nad belačkim rasizmom prema crncima koji se dešava u americi, ili drugde? uvek imajte na umu da vi ne živite sa crncima i da je vaše ogledalo to kako se ponašate prema romima sa kojima živite u istom društvu.

napravi meme od te rečenice i pravo na redroosterov topik

Posted (edited)

napravi meme od te rečenice i pravo na redroosterov topik

šta je meme?

od koje rečenice?

zašto tamo?

toliko pitanja, nigde odgovora.

Edited by pt 2.0
Posted (edited)

novi tekst na b92 u kom potenciraju pivsku flasu, iako je na snimku nema. navodno izjava hostese koja je bila "razlog" za "tucu".

doduse, kao izvor navode blic.

Edited by ToniAdams
Posted

Zašto ih se zgražavao nad američkim rasizmom? Njihov problem. Mene samo fascinira i zabavlja spremnost da se posegne za pozicijom žrtve i zavapi nad tiranijom koju nad nama™ normalnima™ sprovode etničke manjine, popularni beli medvedi. 

Posted

novi tekst na b92 u kom potenciraju pivsku flasu, iako je na snimku nema. navodno izjava hostese koja je bila "razlog" za "tucu".

doduse, kao izvor navode blic.

Ja očekujem da devojka koju je pavijan polio vodom i koju je Henderson branio, promeni iskaz i da kaže da su je zli Ameri naterali da pije i slika se s njima i onda se potukli sa hrabrim Srbima koji su joj pritekli u pomoć... ipak ona mora da nastavi živeti u Srbiji.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

Ja ocekujem da se kao svedok pojavi "Cecina frizerka".