Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a pravio jew zurku pre par nedelja...i dobro se drzao...taj je ziveo punim plucima. svaka mu cast!

Posted

Umro Hju Hefner.

E jbga
Posted

Umro Hju Hefner.

Nek mu je večna sprava.

Posted

Bravo!

zamalo da prestanem da verujem u besmrtnost

Posted

Posle Engleza, evo i za Svajcere dobra ponuda:

1e87a6c85b8de52ceb4daba8ff971394.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

jooj kako li ce tek biti u srbiji za 15-20 godina kada ovako fini mladici stasaju u biznismene i politicare.... mislim na choporoshe sto biju.

nema....evolucija srpske patnje je ucinila svoje. povratka nema. da se ne nadate.

Vec su stasali, ovo su im deca. Pored njih, stasala su i deca onih koji su morali da se snadju. Pa se snalazili™ kako je ko stigao, ali kao po pravilu uzimanjem onog sto im ne pripada. Zato i naviklo sve to da nema skrupula ni prema kome i ni prema cemu.

Posted

Dakle, Zora tvrdi da je žrtva flašom unakazila srpsko dete pre nego što je ovom pao mrak na oči. I onda imamo snimak na kojem se lepo vidi kako se srpsko dete najpre nasilnički ponaša prema konobarici a zatim i udara žrtvu koja ga nije napadala niti ugrožavala. Tek nakon toga žrtva uzvraća i počinje tuča a flaša se nigde ne vidi. Može li, shodno tome, Zora da odgovara za opstrukciju pravde ili šta već postoji u srpskom zakonodavstvu, ili mora neko da podnese privatnu tužbu?

pa dobro jebem mu misa, nece nijedan advokat reci da mu je klijent pocinio tesko ubistvo i da ga treba tretirati smrtonosnom injekcijom. ona se odlučila da tako brani klijenta, da priča ono što i roditelji i dio srpske javnosti željne samoobmanjivanja žele da čuju. po našem zakonu može da priča šta hoće, da laže, izmišlja, lupeta..

ova izjava je čak i duboko kontradiktorna, na jednoj strani navodi vodenicu na ubistvo na mah a na drugoj ide i do negiranja krivice. to joj je strategija uz pokušaj da po svaku cenu spreči izručenje americi.

u principu ne volim ovakve odbrane gde se sve bazira na izmisljenoj prici. nema tu mnogo prava. cak mislim da nisu ni preterano efikasne. vise volim kada se ljudi bave tumacenjem prava i činjenica. ali to je neki licni stav.

Posted

Naravno da sam joj otvorio novčanik čim je ušla u vodu, imala je jebenih 10 evra, i danas mi je žao što ih nisam uzeo a dokumenta joj zakopao u pesak.

nema tu ništa naravno...  :ph34r:

Posted

Vec su stasali, ovo su im deca. Pored njih, stasala su i deca onih koji su morali da se snadju. Pa se snalazili™ kako je ko stigao, ali kao po pravilu uzimanjem onog sto im ne pripada. Zato i naviklo sve to da nema skrupula ni prema kome i ni prema cemu.

ne razumes....potpuni manjak empatije prema okruzenju, samim tim i anarhija zakona. javno ce moci da ubiju i da pored ocevidaca i svega budu oslobodjeni. dajem primer. sa druge strane bice mravinjak ispranih mozgova ciji ce dan da prolazi robovlasnickom radu a onda na virtual riality ili drugi medijski nacin ispiranja mozgova. nama sledi drasticansunovrat inteligencije i rase (ovo moze da se prosiri i na vecinu ostalih zemalja)

Posted

To nije bitno, mene više interesuju koje su to zemlje u manjini koje ga neće doživeti, da vadimo papire.