Hamlet Strašni Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ja sam zamalo kupio majcu spartaka. Odnosno nisam je kupio jer ne primaju pejpal. I sada me neko snimi u krevetu u toj majci i odmah kreće rasprava jel sam huligan ili ne...
gospa buba Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Ja sam zamalo kupio majcu spartaka. Odnosno nisam je kupio jer ne primaju pejpal. I sada me neko snimi u krevetu u toj majci i odmah kreće rasprava jel sam huligan ili ne... jeste, junior jedan dan nosio majicu bajerna, dobio na poklon, pola shkole ga obozavalo ceo dan ziv se chudio. a majica minhenska suvenirska, lepa. nachi mogo i batine da dobije. Edited July 14, 2017 by gospa buba
Aleksandar88 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Svakako da nosenje majice bilo kog fubalskog kluba ne znaci da si huligan ili ne. Ako pak nosis gate7, crazy north ili zabranjeni to znaci da se identifikujes sa organizovanim navijackim grupama koje su poznate po nasilju, mozda i dalje nisi huligan, ali poziva na opreznost.
vememah Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ovaj što je tvrdio da je potpuno oslobođen uprkos plaćanju kaucije kaže i da u grčkom zatvoru čami još nevinih finih momaka. Kaže da je mladiće iz Srbije koji su takođe uhapšeni zbog sumnje da su ubili američkog turistu Bakarija Hendersona upoznao u zatvoru, a da ih ranije nije poznavao i napominje da tamo ima još nevinih koji nemaju nikakve veze sa tučom. – Tamo i dalje leže neki fini momci koji su nedužni. http://www.blic.rs/vesti/hronika/mladici-uhapseni-na-zakintosu-se-vratili-u-srbiju-nismo-se-tukli-bili-smo-na/6xh4220
Hamlet Strašni Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Svakako da nosenje majice bilo kog fubalskog kluba ne znaci da si huligan ili ne. Ako pak nosis gate7, crazy north ili zabranjeni to znaci da se identifikujes sa organizovanim navijackim grupama koje su poznate po nasilju, mozda i dalje nisi huligan, ali poziva na opreznost. A ako nosiš pamučne majice izrađene u bangladešu to ne znači da podržavaš eksploataciju dece, ali ipak poziva na opreznost thereof
Aleksandar88 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ne nosim ih, kao ni krvave africke dijamante .
čekmeže Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Moja omiljena anegdota sa letovanja u Egiptu je kada nam je na plaži prišla žena srednjih godina, naša, čula da pričamo srpski, sa molbom da joj pričuvamo stvari dok je u vodi, čula je da ovi vole da kradu. Naravno da sam joj otvorio novčanik čim je ušla u vodu, imala je jebenih 10 evra, i danas mi je žao što ih nisam uzeo a dokumenta joj zakopao u pesak.
JozoMujica Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Moja omiljena anegdota sa letovanja u Egiptu je kada nam je na plaži prišla žena srednjih godina, naša, čula da pričamo srpski, sa molbom da joj pričuvamo stvari dok je u vodi, čula je da ovi vole da kradu. Naravno da sam joj otvorio novčanik čim je ušla u vodu, imala je jebenih 10 evra, i danas mi je žao što ih nisam uzeo a dokumenta joj zakopao u pesak. Bolje da si ovaj post zakopao u pesak umesto što ga periodično ponavljaš, ne čini ti baš na čast preturanje po tuđem novčaniku. Ali dobro, bar imamo na umu da si bio u Egiptu. :) Edited July 14, 2017 by JozoMujica
mustang Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 jooj kako li ce tek biti u srbiji za 15-20 godina kada ovako fini mladici stasaju u biznismene i politicare.... mislim na choporoshe sto biju. nema....evolucija srpske patnje je ucinila svoje. povratka nema. da se ne nadate.
Redoran Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Dakle, Zora tvrdi da je žrtva flašom unakazila srpsko dete pre nego što je ovom pao mrak na oči. I onda imamo snimak na kojem se lepo vidi kako se srpsko dete najpre nasilnički ponaša prema konobarici a zatim i udara žrtvu koja ga nije napadala niti ugrožavala. Tek nakon toga žrtva uzvraća i počinje tuča a flaša se nigde ne vidi. Može li, shodno tome, Zora da odgovara za opstrukciju pravde ili šta već postoji u srpskom zakonodavstvu, ili mora neko da podnese privatnu tužbu?
Weenie Pooh Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Njie opstrukcija pravde kad žena lupeta, valjda neće pred sudom tvrditi da su ga u samoodbrani pojurili niz ulicu i temeljno ugazili.
Recommended Posts