Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

bogami, ova majica mu se ne uklapa nešto u priču

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

- Bili smo u stranoj zemlji, uvek bi rekao da ćemo se u takvim uslovima držati zajedno -

:lolol:

:frust:

Posted

Sad i ja pogledah (ima još jedna fotka na Blicovom sajtu), oštro oko imaš. U pitanju je majica koja se prodaje na "Delije shopu".

hXR68xu.jpg

Posted

ni ne izgleda da ima 18

Posted

ja mislim da izjave advokatice nemaju veze sa taktikom odbrane, to su bljuvotine za domacu upotrebu

+1

generisanje grozota i laži za internu upotrebu je prevršilo sve mere i ima posledice.

ovo je još 1 primer.

Posted

Pa ne može dan da prođe da se ona ne oglasi barem jednom, potpuno je jasno da želi što veće prisustvo u medijima i to sebe radi.

Posted

ni ne izgleda da ima 18

Dezurni akt(eri), govna se nanjuse sa ostrva na ostrvo.
Posted

jeste da nosi majicu ovu u bolnici dok se slika što implicira da nije običan smrtnik, ali ovu majicu može da kupi ko hoće, nije majica podgrupe i ovo njegovo otvoreno pričanje sa novinarima i saradnja sa policijom tamo ipak govore da nije neki zajebani huligan. 

Posted

Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade.

Posted

da je član neke ozbiljne grupe nebitno i što ima 18god neko bi mu objasnio da ne druka™ i pogotovo da ne izlazi u novine

Posted

Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade.

Običan smrtnik

Posted

Ne kapiram to sa majicom. To je ono, taton je imao šal i tako je u navijačkom svetu bio fair game.

Ko je ono beše objašnjavao kako je neki srbin iz beča provocirao što se šetao sa detetom obučenim u zvezdin dres pa je dobio batine...

Posted

ovo smo vec na nivou nosi minic tako mu i treba :lolol:

Posted

ovo smo vec na nivou nosi minic tako mu i treba :lolol:

ne baš, jer nije dobio batine zbog majice

a ovde se samo spekuliše da li je u pitanju običan klinac koji navija za klub ili je (wannabe) huligan, a to je malo nezahvalno raditi