July 14, 20177 yr - Bili smo u stranoj zemlji, uvek bi rekao da ćemo se u takvim uslovima držati zajedno -
July 14, 20177 yr bogami, ova majica mu se ne uklapa nešto u priču Sad i ja pogledah (ima još jedna fotka na Blicovom sajtu), oštro oko imaš. U pitanju je majica koja se prodaje na "Delije shopu".
July 14, 20177 yr ja mislim da izjave advokatice nemaju veze sa taktikom odbrane, to su bljuvotine za domacu upotrebu +1 generisanje grozota i laži za internu upotrebu je prevršilo sve mere i ima posledice. ovo je još 1 primer.
July 14, 20177 yr Pa ne može dan da prođe da se ona ne oglasi barem jednom, potpuno je jasno da želi što veće prisustvo u medijima i to sebe radi.
July 14, 20177 yr jeste da nosi majicu ovu u bolnici dok se slika što implicira da nije običan smrtnik, ali ovu majicu može da kupi ko hoće, nije majica podgrupe i ovo njegovo otvoreno pričanje sa novinarima i saradnja sa policijom tamo ipak govore da nije neki zajebani huligan.
July 14, 20177 yr Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
July 14, 20177 yr Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade.
July 14, 20177 yr da je član neke ozbiljne grupe nebitno i što ima 18god neko bi mu objasnio da ne druka i pogotovo da ne izlazi u novine
July 14, 20177 yr Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade. Običan smrtnik
July 14, 20177 yr Ne kapiram to sa majicom. To je ono, taton je imao šal i tako je u navijačkom svetu bio fair game. Ko je ono beše objašnjavao kako je neki srbin iz beča provocirao što se šetao sa detetom obučenim u zvezdin dres pa je dobio batine...
July 14, 20177 yr ovo smo vec na nivou nosi minic tako mu i treba ne baš, jer nije dobio batine zbog majice a ovde se samo spekuliše da li je u pitanju običan klinac koji navija za klub ili je (wannabe) huligan, a to je malo nezahvalno raditi