zema Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 - Bili smo u stranoj zemlji, uvek bi rekao da ćemo se u takvim uslovima držati zajedno -
vememah Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 bogami, ova majica mu se ne uklapa nešto u priču Sad i ja pogledah (ima još jedna fotka na Blicovom sajtu), oštro oko imaš. U pitanju je majica koja se prodaje na "Delije shopu".
189- Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 bogami, ova majica mu se ne uklapa nešto u priču ni ne izgleda da ima 18
pt 2.0 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 ja mislim da izjave advokatice nemaju veze sa taktikom odbrane, to su bljuvotine za domacu upotrebu +1 generisanje grozota i laži za internu upotrebu je prevršilo sve mere i ima posledice. ovo je još 1 primer.
vememah Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Pa ne može dan da prođe da se ona ne oglasi barem jednom, potpuno je jasno da želi što veće prisustvo u medijima i to sebe radi.
mlatko Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 ni ne izgleda da ima 18Dezurni akt(eri), govna se nanjuse sa ostrva na ostrvo.
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 jeste da nosi majicu ovu u bolnici dok se slika što implicira da nije običan smrtnik, ali ovu majicu može da kupi ko hoće, nije majica podgrupe i ovo njegovo otvoreno pričanje sa novinarima i saradnja sa policijom tamo ipak govore da nije neki zajebani huligan.
radisa Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Aleksandar88 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ta majca može da se tumači i kao poruka sirotanima iz NS, recimo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade.
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 da je član neke ozbiljne grupe nebitno i što ima 18god neko bi mu objasnio da ne druka i pogotovo da ne izlazi u novine
levi Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ne iskljucujem da je moguce, ali ne verujem da se ide toliko daleko. I meni je odmah upala majica u oci, kad vidim dansver me pretekao :D. Misljenja sam kao i on, verovatno nije neki huligan vec random nalozeni klinac kakvih ima na hiljade. Običan smrtnik
Hamlet Strašni Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ne kapiram to sa majicom. To je ono, taton je imao šal i tako je u navijačkom svetu bio fair game. Ko je ono beše objašnjavao kako je neki srbin iz beča provocirao što se šetao sa detetom obučenim u zvezdin dres pa je dobio batine...
copkillah Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 ovo smo vec na nivou nosi minic tako mu i treba ne baš, jer nije dobio batine zbog majice a ovde se samo spekuliše da li je u pitanju običan klinac koji navija za klub ili je (wannabe) huligan, a to je malo nezahvalno raditi
Recommended Posts