Weenie Pooh Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 "Pravo je čudo što turistička inspekcija nije sačinila zapisnik nedavno kada je Ivica Dačić, u svojstvu potpredsednika vlade, i to pred kamerama, francuskom ministru za migracije Eriku Besonu sa Beogradske tvrđave pokazivao spomenik koji gleda na ušće i pričao o planinama i brdu, koje se na turskom kaže kale... " Link to comment
steins Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 nisam siguran gde ovo da metnem pa reko ovde...."Čovečanstvo se kreće prema katastrofi biblijskih razmera", kaže britanski investitor Džeremi Grantham, jedan od 50 najuticajnijih ljudi na finansijskom tržištudepopulacija i fašistićka bogatunska govna!!! Link to comment
Aće Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Studenti uglas pevaju pesme posvećene Kosovu, "Vidovdan", "Tamo daleko", kao i čuvenu pesmu Bore Čorbe "Pogledaj dom svoj anđele". Link to comment
dekss Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 ima li ovaj topik neki cilj? Link to comment
Indy Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QNnPAJVC350 Link to comment
Turnbull Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) "Nobelovu nagrad za književnost će dobijati blogeri"Istok Pavlović, samo deblji. Edited December 10, 2012 by Syme Link to comment
Indy Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) Neverovatno, opet taj Istok?Anyway, koja je vrednost nobela u knjizevnosti inace? Sad, ili bilo kad? On to nije morao da pominje, ali kritika po tom osnovu je jos manje relevantna. EDIT. Neverovatni promasaj poente.EDIT2. Postoji li, i moze li uopste (makar i teoretski) postojati neko u Srbiji koga pametnjakovici tipa Symeta (i mnogih drugih na ovom forumu, a iz Srbije) nece sa'raniti cim usta otvori? Ja takve ljude nigde nisam video. Edited December 10, 2012 by Indy Link to comment
Turnbull Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 De, izvini, ja mislio da si okačio sprdnje radi :) Link to comment
Аврам Гојић Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 (edited) EDIT2. Postoji li, i moze li uopste (makar i teoretski) postojati neko u Srbiji koga pametnjakovici tipa Symeta (i mnogih drugih na ovom forumu, a iz Srbije) nece sa'raniti cim usta otvori? Ja takve ljude nigde nisam video.Ne znam da li si upucen u rad Milana Kamponeskog, on je malo specificna faca, bavio se, pored ostalog, i medijskim zastupanjem ordinarnih kriminalaca (Rodici, osnivaci Kurira), i koji je rutinsku proveru papira te kuce, koja je jedan od najvecih poreskih duznika u zemlji i koja nijednom svom radniku nije uplatila, u dugom nizu godina, obavezne doprinose, sto je javna i proverljiva informacija, nazvao, citiram, "uvodom u uzasnu diktaturu" i "represijom" i "ugrozavanjem slobode govora".ne moras da budes iz Srbije da bi takvog lika tovario gde stignes. Edited December 10, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
Indy Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) Sto se nisam kladio u 1000 dol. sad bih bio bogatiji covek. Nisam jos nikad video nekoga za koga vi ne znate da je zasluzio da bude popljuvan i da shodno tome ne treba slusati ni kad ima nesto pametno da kaze. To je taj mentalitet koji sve saseca u korenu... Zaista tragicno.EDIT. To valjda i ide sa premalom, u se zatvorenom sredinom. Sto je kanda i bila jedna od poenti ovog "debelog Istoka". Edited December 10, 2012 by Indy Link to comment
Turnbull Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Izvini još jednom, ali stvarno mi nije ni palo na pamet da si ovo okačio jer ti se sviđa, pre kao dokaz doom-a which is upon us :) Link to comment
Аврам Гојић Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Sto se nisam kladio u 1000 dol. sad bih bio bogatiji covek. Nisam jos nikad video nekoga za koga vi ne znate da je zasluzio da bude popljuvan i da shodno tome ne treba slusati ni kad ima nesto pametno da kaze. To je taj mentalitet koji sve saseca u korenu... Zaista tragicno.izvini, jel ces ti sada da juris ljude koji zive u Srbiji i spustas ih za sve sto kazu? Ja se slazem sa tobom, to sam ti i rekao, da u Srbiji postoji problem u komunikaciji itd ali bas da prozivas ljude zbog mesta gde zive, to nece ici. Za ovog Kamponeskog nemam sta da mislim, on je portparol osudjenih kriminalaca, to nije moja fantazija nego javno proverljiva stvar. Mozda ima sta pametno da kaze ali cu radije slusati neke druge pametne ljude, ima ih u ovoj zemlji sasvim dovoljno. Link to comment
Indy Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) @SymeSad, sta tebi pada ili ne pada na pamet, tvoja je stvar. Ne moras da se meni izvinjavas za to, uostalom nisi nista razlicit od vecine. Edited December 10, 2012 by Indy Link to comment
Indy Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) jel ces ti sada da juris ljude koji zive u Srbiji i spustas ih za sve sto kazu?Pa upravo vi to radite, sada i ovde. Samo sto je to OK kad vi to radite.Covek nije rekao NISTA POGRESNO. (Cak ni za Nobela, koliko to bilo bezvredno, nije omanuo previse - prosle godine je 1 tuniska blogerka bila nominovana za Nobela, mada za mir.) Edited December 10, 2012 by Indy Link to comment
Аврам Гојић Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 (edited) Pa upravo vi to radite, sada i ovde. Samo sto je to OK kad vi to radite.Covek nije rekao NISTA POGRESNO. (Cak ni za Nobela, koliko to bilo bezvredno, nije omanuo previse - prosle godine je 1 tuniska blogerka bila nominovana za Nobela, mada za mir.) ja nisam ni video klip, niti sam ga komentarisao.da ogolim stvar do kraja, reagujem visceralno na samu pojavu ovog lika, posto Rodic i meni duguje i pare i doprinose, i to mi nikada nece biti placeno. sad, ako u tome vidis neku posebnu srpsku zlobu, tu ne mogu nista.sad gledam klip. on kritikuje iste pojave koje je sam generisao promovisanjem interesa kriminalaca.evo, zavrsio sam gledanje, govor je banalan do bola, pun glupih generalizacija, uz dodatak istih onih stvari koje su nas dovele dovde "pojesce nas Albanci, njih ima mnogo". Edited December 10, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
Recommended Posts