Aion Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Ma nek su svi i majke tereze, kakve veze ima. Ovo svakako nije pravi način. Koji je pravi nacin? Ne kazem da je pravi nacin, niti da je u opste nacin, samo ja ne vidim kako u Srbiji spreciti nasilje nad zivotinjama. Edited February 18, 2017 by Aion
ToniAdams Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Koji je pravi nacin? Ne kazem da je pravi nacin, niti da je u opste nacin, samo ja ne vidim kako u Srbiji spreciti nasilje nad zivotinjama. pa ne spreciti. lepo su neki u dosadasnjem toku ove konstruktivne rasprave napisali kako ima mnogo vecih problema u srbiji. cekati da problem dodje na red, i verovati u mehanizme drzave. Iako su Bujodrag i ostali koji pizde na ovakve pojave patetični, smešno mi je i ovo loženje ToniAdamsa na neki za njega prihvatljiv vigilantizam (ne tuku pedere, hrvate). Da mi je po dinar za svaki put kada sam na ovom forumu čuo da "ovako više ne može", da će neko izaći na ulicu i dizati revoluciju obogatio bih se do sad. da mi je dinar svaki put kad sretnem nekog ko je plitak kao ti, sad ne bih imao ni jedan dinar.
SNARC Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Toni, osh priznati do rucka da trolujes...da znam sta da spremam za has :)
ToniAdams Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 cek, pojavi se ekipa kojoj se po automatizmu krene da pripisuje da su kriminalci, arkanovi tigrovi, uterivaci dugova, vidzilantisti, nacosi, sve na osnovu 1 od slajbi na kojoj nose fantomke, i tetovaza, i onda kad neuspesno upitam da mi neko ko to vec tvrdi napise nesto o tvrdnjama i umesto odgovora dobijem gomilu floskula i sjajnih sala i suludih paralela, ja trolujem? ok, nek bude tako.
čekmeže Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Koji je pravi nacin? Ne kazem da je pravi nacin, niti da je u opste nacin, samo ja ne vidim kako u Srbiji spreciti nasilje nad zivotinjama. Primenom zakona? http://www.blic.rs/vesti/hronika/kazna-za-nasilnika-tukao-konja-dobio-sest-meseci-zatvora/17qly4q
SNARC Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 cek, pojavi se ekipa kojoj se po automatizmu krene da pripisuje da su kriminalci, arkanovi tigrovi, uterivaci dugova, vidzilantisti, nacosi, sve na osnovu 1 od slajbi na kojoj nose fantomke, i tetovaza, i onda kad neuspesno upitam da mi neko ko to vec tvrdi napise nesto o tvrdnjama i umesto odgovora dobijem gomilu floskula i sjajnih sala i suludih paralela, ja trolujem? ok, nek bude tako. Cuj, neko ko se slika tako a pritom ispod slike ne napise "E ovo je samo zajebancija, nema nikakve veze sa zivotom" sigurno nije previse cist..ili zeli samo malo medijskog prostora za sebe. Zivotno iskustvo mi govori da ovi momci nece nikoga pipnuti (Bogu hvala)..a da im je jedan od motiva, pored toga sto vole zivotinje (svaka cast), da prikazu sebe opasnijima no sto zaista jesu i da dopru do nekih usamljenih teta koje setaju kucice.
ToniAdams Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 pa ocigledno je da su u pitanju sabani, i da je slajba nastala kako bi dobili medijskog prostora. ko pusi rajot samo nisu ribe. i ostalo sto si napisao je vrlo ocigledno, ali ako ujedno budu pomagali i zivotinjkama, bez obzira na sve imaju moju podrsku.
Duci Simonovic Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Mene zanima kako će oni pronalaziti zlostavljače? Radiće detektivski posao pre mlaćenja? Edited February 18, 2017 by Duci Simonovic
Dagmar Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Mene zanima kako će oni pronalaziti zlostavljače? Radiće detektivski posao pre mlaćenja? Ili im neka dobra duša dojavi. Npr ja im skrenem pažnju na tonija.
*edited by mod Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Mene zanima kako će oni pronalaziti zlostavljače? Radiće detektivski posao pre mlaćenja? Dezurace na broju 555-333
pbg12345 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 pa ne spreciti. lepo su neki u dosadasnjem toku ove konstruktivne rasprave napisali kako ima mnogo vecih problema u srbiji. cekati da problem dodje na red, i verovati u mehanizme drzave. jebote koliko si bezobrazan jedini put da se pominje velicina problema na ovu temu je u ovom mom postu: naravno da mozemo svasta. ne sto se tice njihovog postojanja, ali da sto se tice njihovog profilisanja u drustvu. za pocetak da im ne dajemo blanko podrsku, samo zato sto su se sa bombasticnom fotografijom i nekoliko reci predstavili kao zastitnici zivotinja kao sto vec rekoh sve je to lepo i prava zivotinja u ovoj drzavi su ugrozena, ali srpsko drustvo ima daleko vecih problema od toga, pre svega jer su uskracene ljudske slobode ako takve probleme zelimo resavati kroz institucije, a to je jedini moguci nacin, bez obzira na kakvom nivou te institucije danas bile, pruzanje podrske ljudima koji se kriju iza fantomki i predstavljaju na nacin kako su to uradili ovi momci svakako nije dobar put tu je uleteo aion, pa vas nekoliko koji su post shvatili da velicinu problema pominjem u smislu prioriteta resavanja istih i onda moje objasnjenje Ovo "srpsko drustvo ima daleko vecih problema od toga..." jako podseca na "pitate me o ... dok Hilandar gori". Ima sprsko drusvo vecih problema, ali to ne znaci da treba da sedimo i placemo dok se oni ne rese. Pogotovo sto resavanje manjih problema veoma cesto znaci korak ka resavanju vecih. (i svi ostali koji su se nadovezali) to sto si citirao nije imalo znacenje koje si mu ti dao nisam poredio velicinu problema da bi se odredio redosled resavanja istih, nego ne zelim da ljudi pod fantomkama (=veci problem ovog drustva) resavaju bilo koje probleme, pa i one vezano za zivotinje mislio sam da je iz nastavka posta to jasno, ocigledno nije dakle posto "nisi razumeo", kad te iz nekog razloga zaboli ruka, nije ti prva misao da odseces ruku, jer nisi resio problem napravio si jos veci mozda se ti ne slazes sa mnom da je problem huligana, raznih krimosa, nepostajanje pravne drzave i generalno nesprovodjenje zakona veci problem od problema ugrozenosti zivotinja, ali ne vidim zasto imas potrebu da ovako jeftino podmeces kad je u medjuvremenu objasnjeno da to ne znaci da taj po meni manji problem treba da saceka na resavanje dok ne vidimo sta cemo sa prvim, nego da se manji problem ne moze resavati pravljenjem veceg da mi je dinar svaki put kad sretnem nekog ko je plitak kao ti, sad ne bih imao ni jedan dinar.ajd da se oko necega i slozimo @FERNOUX H kakva crna krvna osveta i obicajno pravo ja sam upravo i pisao o kriminalu (za koji i sam kazes da profitira od urusavanja pravne drzave)
Remi Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Mogu oni spasiti koga hoce, vec iz tetovaza i nesto vecih bicepsa je jasno da se radi o kriminalcima. Ne znam da li znate, ali ljude s tetovazama u Japanu ne pustaju na bazen! Eto zato su oni tu gde su a mi ovde s Vucicem. Iz pouzdanih izvora znam da neki od ovih nisu ni glasali za smenjivost vlasti tako sto glasaju za vlast 2012. Uostalom i Hitler je imao psa... Mene je zainteresovala više priča ovog Bihalia oko Nolita i njegovog dede.Pogledaj klip, gospodin Gebels, gospodin Hitler, to što je Hitler radio to je njegova privatna stvar. Moj deda nije bio komunista, bio je desničar, nisu ga ubili nacisti, šta oni imaju s njim, ubila ga je Srbija, nije bio Jevrejin, kršten je u pravoslavnoj crkvi. Knjige koje su iz Nemačke stizale su najverovatnije završavane preko Gebelsa, moja baba je bila dobra sa tamo nekim ko je bio dobar sa njim. Jezivo. Za mene dosta. Moj ortak je oblepio kontejnere oko zgrade i napisao da će glavu otkinuti onom kog uhvati da puca mačke vazdušnom puškom po kraju. Problem je što policiju bolelo uvo da istraži to, prijavljivao je par puta i shvatiš da realno niko ne želi da se bavi time. E sad meni su veliki problem i ovakvi likovi i njihove skupine, jednostavno im ne verujem. Ne zbog tetovaža, znam isto par likova sa frizuricama, onako baš su fensi i urbani, pa kad skontam sa kojim žarom bi terali one što primaju socijalnu pomoć da rade po parkovima i čiste sneg, nije mi dobro. Edited February 18, 2017 by Remi
ToniAdams Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 jebote koliko si bezobrazan zato sto pominjem nesto izreceno? ok. objasnjenje je posve neubedljivo, apsolutno nisi imao razloga da tako nesto kazes na prvobitan nacin, ono, ljudska prava u srpskom drustvu, nidje veze. dakle posto "nisi razumeo", kad te iz nekog razloga zaboli ruka, nije ti prva misao da odseces ruku, jer nisi resio problem napravio si jos veci que? elem, posto si krenuo sa uvredama, a iz nekog razloga si mi gotivan forumas, prekinucu prepisku sa tobom dok se ne iskuliras.
JozoMujica Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Dezurace na broju 555-333 Koja je fora sa tim brojem 5555-333? Vidjam to i po Tviteru. ?
Remi Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 ? pogledaj klip. cela emisija je luda https://www.youtube.com/watch?v=RHKEsF5ZN1c
Recommended Posts