Frile Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Evo čime se bavi banda pod fantomkama. JozoMujice, ne udaraj na jeftinu patetiku. I ja isto volim životinje, a mučiteljima životinja želim dvostruko veće patnje od onih što su uzrokovali. Već sam rekao šta sam imao o ovim nesimpatičnim momcima što parnim danima spašavaju životinje, a neparnim danima se nekom useravaju u život.
ToniAdams Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 aj napisi malo vise o neparnim danima, stvarno me zanima.
Caligula Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Evo čime se bavi banda pod fantomkama. ok jebiga, sad jos fali da Vucic privatno objavi neki snimak gde hrani osugano mace pronadjeno u kontejneru i svi treba da glasamo za njega. Spasao sam i udomio (rekao to vec nekoliko puta po forumu) trideset i kusur macaka i samo ja znam sta osetim kada vidim bespomocnu i nevoljenu zivotinju na ulici. Ne treba sad da odajem priznanje ovim momcima zato sto pokazuju ljudskost. Mene vise brine njihova artikulacija i ikonografija koja je sve samo ne ... hm ... hriscanska.
Frile Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 aj napisi malo vise o neparnim danima, stvarno me zanima. ne verujem ti
Frile Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 sta? na verujem ti da te stvarno zanima. pre bih rekao da ti je dosadno.
ToniAdams Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 a, onda sve okej. dobro je da si to pomenuo, neko bi u suprotnom mogao pomisliti da pricas napamet, ili jos gore, da si zlonameran.
Prokleto Djubre Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Mogu oni spasiti koga hoce, vec iz tetovaza i nesto vecih bicepsa je jasno da se radi o kriminalcima. Ne znam da li znate, ali ljude s tetovazama u Japanu ne pustaju na bazen! Eto zato su oni tu gde su a mi ovde s Vucicem. Iz pouzdanih izvora znam da neki od ovih nisu ni glasali za smenjivost vlasti tako sto glasaju za vlast 2012. Uostalom i Hitler je imao psa...
Frile Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 a, onda sve okej. dobro je da si to pomenuo, neko bi u suprotnom mogao pomisliti da pricas napamet, ili jos gore, da si zlonameran. ja bih pre rekao da ti pričaš napamet (da nisi ni video njihove fotke) a ako neko zna o drugačijem značenju njihove ikonografije, luka bojović majice included, molim da me poduči. verujem da nisam jedini koji bi od takvih faca pomislio da su kriminalci, a ono u stvari to je... performans, kospley, bem li ga
Caligula Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Mogu oni spasiti koga hoce, vec iz tetovaza i nesto vecih bicepsa je jasno da se radi o kriminalcima. Ne znam da li znate, ali ljude s tetovazama u Japanu ne pustaju na bazen! Eto zato su oni tu gde su a mi ovde s Vucicem. Iz pouzdanih izvora znam da neki od ovih nisu ni glasali za smenjivost vlasti tako sto glasaju za vlast 2012. Uostalom i Hitler je imao psa...
ToniAdams Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (edited) strasno, stavljaj to u spojler, ne izgledaju hriscanski! ja bih pre rekao da ti pričaš napamet (da nisi ni video njihove fotke) a ako neko zna o drugačijem značenju njihove ikonografije, luka bojović majice included, molim da me poduči. verujem da nisam jedini koji bi od takvih faca pomislio da su kriminalci, a ono u stvari to je... performans, kospley, bem li ga pa ne pricam napamet nego te pitam Edited February 17, 2017 by ToniAdams
Caligula Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (edited) strasno, stavljaj to u spojler, ne izgledaju hriscanski! e sad vec teras inat bi li s njima isao na reku da se zezate nocu drugarski Edited February 17, 2017 by Caligula
ToniAdams Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 pa kazem ti, nemam pojma ko su likovi, sem ovdasnjih reklakazala i slajbi gde vidimo taj nehriscanski zonfa koji furaju, nisam nasao neke informacije. beograd je selendra, i kapiram da su u pitanju neki krimosi, da bi se to vec proculo. onda kad pitam ove koji znaju, naduva me se. a ako mislis na izgled, jebiga, blejao sam i sa ruznijima.
pbg12345 Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 ne razumem zasto stati kod momaka u fantomaka evo covek predlaze resenje svih nasih problema: https://www.youtube.com/watch?v=RHKEsF5ZN1c evo sednu toni, jozo, prokleto djubre skupe se oni koji rade biznis, slobodni,nisu robovi... jozo, pa jbt ovo je 100% tvoja prica!!! evo sednu toni, jozo, prokleto djubre skupe se oni koji rade biznis, slobodni,nisu robovi... jozo, pa jbt ovo je tvoja prica!!!
ToniAdams Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 ne razumem zasto stati kod momaka u fantomaka evo covek predlaze resenje svih nasih problema: https://www.youtube.com/watch?v=RHKEsF5ZN1c evo sednu toni, jozo, prokleto djubre skupe se oni koji rade biznis, slobodni,nisu robovi... jozo, pa jbt ovo je 100% tvoja prica!!! evo sednu toni, jozo, prokleto djubre skupe se oni koji rade biznis, slobodni,nisu robovi... jozo, pa jbt ovo je tvoja prica!!! nista te ne kapiram, jesu ovo kao stihovi neki na kraju?
Recommended Posts