Lancia Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Koju muziku biste slušali u ovom sakralnom prevoznom sredstvu? Evo mojih predloga: Мокрањчеве руковети, Баја Мали Книнџа, Партибрејкерс, Qrve, Ивана Жигон, Галија... Meni si ti sumnjiv, da nisi ti Andrej Vasiljevic?
Bujodrag Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Koju muziku biste slušali u ovom sakralnom prevoznom sredstvu? Evo mojih predloga: Мокрањчеве руковети, Баја Мали Книнџа, Партибрејкерс, Qrve, Ивана Жигон, Галија... Ja b' slušao ovo Edited January 14, 2017 by Bujodrag
Parsons Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 kako bi bilo do jaja da mašinovođa zakunta pa da namastir s ekipom propiči do prištine i da se taster budnosti pokvari
Reaktor Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 A jel leg'o neko na prugu? Napravili su sneška sa likom Sultana Murata, pa ga pregazili triput, valja se.
Đipalo Junuz Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Kol'ko sam shvatio Marko Đurić je putovao vozom skroz do Topčidera. I ko sad sme da nam kaže da Kosovo nije u Srbiji? -_-
omiljeni Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Koju muziku biste slušali u ovom sakralnom prevoznom sredstvu? Evo mojih predloga: Мокрањчеве руковети, Баја Мали Книнџа, Партибрејкерс, Qrve, Ивана Жигон, Галија... Na strazi pored Prizrena, Aca Seltik, Bora Corba i Trkulja...
zema Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Koju muziku biste slušali u ovom sakralnom prevoznom sredstvu? neki svetosavski dab
arheolog1981 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 neki svetosavski dabDarkwood Dub album Paramparčad Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
bigvlada Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Koju muziku biste slušali u ovom sakralnom prevoznom sredstvu? Evo mojih predloga: Мокрањчеве руковети, Баја Мали Книнџа, Партибрејкерс, Qrve, Ивана Жигон, Галија... Istu koju bih slušao i u običnom. ^_^
Filozof manijak Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 U, odličan izbor, bigVlado. PS: RIP Peter Steele.
Recommended Posts