Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

kako je ovo jebeno moguce 2017. nadomak beograda?

Dobar podnaslov za topic

Niš -- Sabor Presvete Bogorodice zaposleni na pedijatriji ambulante Rasadnik u Nišu obeležili su uz slavski sto u hodniku u kom su pacijenti čekali na preglede.

Ona ističe da su verski praznik lekari počeli da slave nakon što je nekoliko njihovih kolega preminulo u kratkom vremenu.

“Smatram da treba imati sekularno zdravstvo, ali se pre desetak godina desilo da je nekoliko radnika ambulante u par godina naprasno umrlo i onda su se svi zabrinuli i pala je odluka da se osvešta ambulanta i uvede slava”, kaže ona.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mene generalno čudi kako su ti ljudi tako pošteni, meni deluje da ako bih bio u takvoj situaciji da ne bih mnogo žalio lokalni maxi bar toliko da uzmem nekoliko hlebova i pavlaku .. jebiga, znam da bi to prodavačice platile, ali šta da radim,

У Максију имају лимит колико им толеришу да нестане робе, преко тога санкционишу запослене.

За толико мало не би био проблем.

Али има продавница чије је пословање у таквим ситуацијама за ову тему.

Једна познаница је радила у једном ланцу пумпи, и ту је било свакаквих минуса, па су јој одузимали и по трећину плате.

Доста су их крале саме пословође.

Posted

Na ovom vozu stvarno piše "KOSOVO JE SRBSKO"? :s_w:

Tan2017-1-13_12843742_13.jpg

Posted

Pošto je na latinici, računam da je neki češki ili slovački ... 

Posted

obavezno da se kamenuje. пардон. каменује -_-

Posted

Unutrašnjost orijent-ekspresa:

Voz-sss.jpg

Konceptmajstor Andrej Vasiljević pored svog kapitalnog dela:

Diznajner.jpg

Posted

Recite mi da je ovo sa  vozom PS ili barem samo ružan san, ovo je ono... Za lock of the topic.  :wacko:

Posted

meni je jaci utisak da je srpski voz cist i pristojan, pa makar i sa ovim egzibicionizmom

Posted

“Smatram da treba imati sekularno zdravstvo, ali se pre desetak godina desilo da je nekoliko radnika ambulante u par godina naprasno umrlo i onda su se svi zabrinuli i pala je odluka da se osvešta ambulanta i uvede slava”, kaže ona.

krst kao profilaksa bato pa ti vidi. 

čula za ovo kod duška i miška i bio mi zabezek što u sred sezone gripa oni prave piknik u holu. ovo obaveštenje za nokaout kompletni. jbt. i medicina nam je valjdaneće™

Posted

meni je jaci utisak da je srpski voz cist i pristojan, pa makar i sa ovim egzibicionizmom

Српски воз је само и за сада нов, отуда ти дојам.  

Очас посла ће то да се сведе на српски стандард. :fantom: