copkillah Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Mislim da su to objavili i Blic i Kurir i ostali, maltene glavna vest u Srbiji. :) sve u okviru kampanje "U Srbiji je do jaja, majke nam!"
Time Crisis Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 sve u okviru kampanje "U Srbiji je do jaja, majke nam!" Pa da, nije što su male prosečne plate, nego što se rasipamo i ne znamo da se organizujemo, ko nam je kriv.
Dagmar Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Pa da, nije što su male prosečne plate, nego što se rasipamo i ne znamo da se organizujemo, ko nam je kriv. Ja čekam članak o preduzimljivom detencetu, koje za ručak podoji, za higijenu od tate nabavi sapun i pelene, od babe zvečku, kolica nasledi od komšijinog malog, i tako spoji do prvog bez potrošenog ijednog dinara. Trošak nula, uz samo malo dobre volje i organizacije.
Miralem Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 lokalno klosar spava napolju i ne placa stan, rezije i higijenska sredstva. odecu nosi po 20-30 godina. jede po crkvama i narodnim kuhinjama. socijalu podeli u tri koverte, a samo ono sta isprosi ispred samoposluge potrosi na jeftin alkohol. zajebo je i srpskog grebatora i malo dete.
gospa buba Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ja mislim da se oni sprdaju. nema druugog objaahnjenja.
Leia Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ja mislim da se oni sprdaju. nema druugog objaahnjenja. ili to, ili ono "nek jedu kolace", totalna odvojenost od realnosti "na terenu" a najludji ovi sto se raspravljaju u komentarima, nesto kao ozbiljno racunaju i dokazuju kako ovo nije moguce crnjak
Miralem Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 najludje je sto ti citas komentare, sobzirom da iz nekog razloga njih pisu najludji i najgluplji ljudi. meni se sprzi mozak kad god pokusam.
gospa buba Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ili to, ili ono "nek jedu kolace", totalna odvojenost od realnosti "na terenu" a najludji ovi sto se raspravljaju u komentarima, nesto kao ozbiljno racunaju i dokazuju kako ovo nije moguce crnjak pa ne verujem da na terenu i sami novinari dobacuju dalje od krpljenja krajeva. eventualno da je bica npr pisala chlanak, pa da kazesh da tera neki modernizam dvajesprvog veka da sekira proleterijat, ili novakova zena, ali ovo neko redakcijsko siroche, istina duhovito, mozda je dalo sebi malo vishe kreativnih prava :)
precog Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ja znam ovakvog coveka, bez zezanja. I uspeo je da ustedi za stan sebi. Ziveo kod roditelja do svoje 36-7, gde je i jeo i davao p dinara za bilo sta. Stekao mesecno celu platu, koja je bila solidna u odnosu na prosek. Kad je isao u goste ljudima je nosio kesicu smokija koju je on obavezno pojeo. Na more je isao sa rancem i satorom, autostopom. U online igricama sa vise igraca gde svi zajedno rade na nekom cilju je redovno prodavao svoju ekipu, jer nije ispucavao metke - previse je skupo i nece da ima kasnije za nesto drugo. Da ga ne poznajem licno, mislio bih da je misko bice. Sada na gajbi ne pali grejanje, nema potrebe :)
Miralem Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 znam i ja milogleda moj brat je jednom isao u bugarsku na letovanje. dobio je 100 marke za dzeparac, kuci je vratio 50 a pri tom je kupio i duks. da ga istresem imo bi 3x para vise od mene, a nije radio ni dan u zivotu. da sve bude jos cudnije, nije ni grebator. i ne krade.
Shan Jan Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ovo je amater, nek se javi kad pocne da krade od dece obolele od raka kao srpska elita. Sad bez zajebancije, razumem da muka nekog natera da se grebe od svih ali strasno je da se promovise to kao normalno ponasanje zarad sticanja neke sopstvene koristi.
gospa buba Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ja znam ovakvog coveka, bez zezanja. I uspeo je da ustedi za stan sebi. Ziveo kod roditelja do svoje 36-7, gde je i jeo i davao p dinara za bilo sta. Stekao mesecno celu platu, koja je bila solidna u odnosu na prosek. Kad je isao u goste ljudima je nosio kesicu smokija koju je on obavezno pojeo. Na more je isao sa rancem i satorom, autostopom. U online igricama sa vise igraca gde svi zajedno rade na nekom cilju je redovno prodavao svoju ekipu, jer nije ispucavao metke - previse je skupo i nece da ima kasnije za nesto drugo. Da ga ne poznajem licno, mislio bih da je misko bice. Sada na gajbi ne pali grejanje, nema potrebe :) to je jedan idealan zivot u kome se zna shta je bitno. hocu i ja jedan :D
Tpojka Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 U online igricama sa vise igraca gde svi zajedno rade na nekom cilju je redovno prodavao svoju ekipu, jer nije ispucavao metke - previse je skupo i nece da ima kasnije za nesto drugo.
Recommended Posts