Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hella vas navukao naslovnom stranom starom godinu dana.

Ova naslovna je uvek aktuelna.  Ocekivao sam i utehu da ce Rusa biti par desetina miliona vise he he

Posted

dvostruki arsini! mene umalo cebovali zbog teksta iz 2014. :unsure:

Posted

s druge strane u svetu svake godine imamo 70000000 ljudi više tako da se ovo brojčano posrnuće evropljana  neće ni osetiti 2100 kada dođemo do krajnjih limita za prehranjivanje što je oko 14 milijardi ljudi

Posted

Srbi, pravite decu jebite se

subliminalne poruke i to

Posted

a sta bi sa onim zamrznutim mesom iz 1982? prvo su dramili kako mozda iz bara ide za srbiju, onda su bile vesti kako nije stiglo u bar, a zatim se sve to utisalo. da li je to meso ikada i postojalo, ili je sluzilo tome da nam ne bude dosadno izmedju dva atentata na premijera?

Posted

ne zna se vishe. u medjuvremenu je pobedio tranp™ pa nema vishe potrebe :unsure:

Posted

ucrnugoru je po mesarama bila izvesna mala panika da cedu oni morati sve da pojedu sad kad smo mi privalili :lolol:

Posted

pa neko mora. crnci u africi nemaju sta da jedu a mi da bacamo meso.

Posted

A vest da povecavamo akcize za pljuge satro zbog EU? Beskicmenjastvo AV polako poprima DS razmere.

Posted

A vest da povecavamo akcize za pljuge satro zbog EU? Beskicmenjastvo AV polako poprima DS razmere.

Zanima me kako će da reaguju ovi strani duvanski kompleksi što su kod nas.

Znam da su prošlo povećanje sprečili kombinacijom pretnji i davanjem kinte "tamogdetreba"...

Posted

Procice ko i ona zabrana pusenja... daj narodu leba i igara cigara i parova i svi srecni!