gospa buba Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 pa, ako ih nema, ne mozesh ih odneti -_-
Anonymous Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nisu se lokalci još navikli na pojavu žice koju niko ne čuva, pa kradu. Tako je bilo svojevremeno i na autoputu za Niš. Kakva smo stoka, to je neverovatno.
svashtabezneshto Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Pojavila se priča, neproverena naravno, da ograda nije ni postavljena, pa su sad izmislili krađu da bi ponovo naplatili. Razmontirati 2km ograde nije tako lako, treba dobra logistika, prevoz i bar dva para ruku, i da niko ne prođe putem i vidi te šta radiš. Malo mi je to neverovatno.
Anonymous Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Meni nije. Devedesetih je ograda sa niškog autoputa nestala samo tako.
aram Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 vrlo je verovatno. pola srpske vojske je za vreme bombardovanja cuvalo kamione posakrivane po sumama - od seljaka koji su skidali tockove, retrovizore, delove motora... sve sto se moglo skinuti.
Frank Pembleton Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Pojavila se priča, neproverena naravno, da ograda nije ni postavljena, pa su sad izmislili krađu da bi ponovo naplatili. Razmontirati 2km ograde nije tako lako, treba dobra logistika, prevoz i bar dva para ruku, i da niko ne prođe putem i vidi te šta radiš. Malo mi je to neverovatno. Iskreno, meni je to prvo palo na pamet, ali nije ni nemoguće da su pelješili ...
renne Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Reče baja malo pre da im treba 4 dana da postave tih 2 km žice
Dagmar Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Reče baja malo pre da im treba 4 dana da postave tih 2 km žice al zato je neko skinuo i oterao za par sekundi pod okriljem noći.
bigvlada Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 vrlo je verovatno. pola srpske vojske je za vreme bombardovanja cuvalo kamione posakrivane po sumama - od seljaka koji su skidali tockove, retrovizore, delove motora... sve sto se moglo skinuti. Ima u povratku otpisanih scena kada dva seljaka dolaze da dignu nešto sa automobila u šumi.
gone fishing Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 - ne samo da su odneli žicu koja sprečava divljač da istrči na put, već i zaštitnu mrežu koja štiti od odrona kamenja...
Lezilebovich Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) a i srušili su kuće u Savamaloj, pokupili ceo autoput na Koridoru 10 i zatrpali kanal koji su Toma i Bačević već izgradili ... Edited November 17, 2016 by Lezilebovich
renne Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ima u povratku otpisanih scena kada dva seljaka dolaze da dignu nešto sa automobila u šumi. Sitna žena, dečica...
ToniAdams Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 hehehe, ovo me podseca na dogadjaj od pre sad vec deset godina, kad sam radio u s.mitrovici kao zamenik tehnickog direktora u jednom, nekada, ogromnom preduzecu, koje je igrom slucaja kupio 1 nas tajkun, a kod kog sam bio prijavljen na minimalac a resto dobijao naruke. trebalo raditi popis, a jedan deo fabrike je bio izdvojen i nalazio se na posebnoj parceli. kad sam otisao tamo, primetio sam da nedostaje ceo trakasti transporter. eto, nestao preko noci, a tehnicki i generalni direktor satro nisu imali pojma da se to desilo. cela skalamerija inace tezi tricavih 17 tona. odno neko, jebo ga pas.
Desmond Bojčinski Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Sta znaju deca sta je 17 tona, zaigrala se i odnela
ToniAdams Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 aj sto su odneli transporter, nego sto su pocupali sav celik zavaren za konstrukciju. divljaci mali.
Recommended Posts