Lezilebovich Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ma dosadna prica, ali banka uvali para koliko uvali, svejedno da li trojici po deset dinara ili desetorici po tri. Nista od toga nije razlog i verovatno za deset godina nece ni postojati salteri. kako je krenulo, pre će nestati bankomati nego šalteri...
Prokleto Djubre Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 USA nije lider, salteri naravno da nece biti potrebni sa svim ovim sto si dodao na kraju. Vrtimo se oko besmislica.
vathra Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ви као да нисте били скоро код нас у банци на шалтеру... У шпицу си срећан ако чекаш испод пола сата, а лако зна да буде и преко сат. Има још увек гомила људи која плаћа рачуне, што ми је невиђени мазохизам Али већина људи још не зна да користи веб банкинг, а приде углавном и старији плаћају рачуне. Међутим главни је проблем код загушења што су процедуре за дозвољени минус и кредите јако дугачке, по 15 и више минута. Ако је испред вас троје људи, то је макар пола сата чекања. А приде и шалтерски радници имају гомилу неке папирологије и кад нису ту муштерије.
Lezilebovich Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a kad smo već u redu ispred šaltera ... da li vas malo plaši ukidanje gotovine i da će baš sve morati da se plaća bezgotovinski ? sigurno negde ima neka tema o tome kako će se gudra kupovati u takvom svetu
vathra Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Да ли је ико у претходне пола године успео да плати Бус Плус картицом?
MancMellow Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a kad smo već u redu ispred šaltera ... da li vas malo plaši ukidanje gotovine i da će baš sve morati da se plaća bezgotovinski ? sigurno negde ima neka tema o tome kako će se gudra kupovati u takvom svetu
Desmond Bojčinski Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 kako će se gudra kupovati u takvom svetu
gospa buba Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a kad smo već u redu ispred šaltera ... da li vas malo plaši ukidanje gotovine i da će baš sve morati da se plaća bezgotovinski ? sigurno negde ima neka tema o tome kako će se gudra kupovati u takvom svetu nema frke nikakve. deset uveche, nema leba, a nestalo struje -_- ne verujem ovom svetu nishta :(
hazard Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 a kad smo već u redu ispred šaltera ... da li vas malo plaši ukidanje gotovine i da će baš sve morati da se plaća bezgotovinski ? sigurno negde ima neka tema o tome kako će se gudra kupovati u takvom svetu Mene to nervira, ali da si video prezentaciju koju nam je održao pre neki dan VP jedne megagiga tehnološke korporacije, ukidanje gotovine je poslednja stvar koja bi te brinula. Orvel je samo promašio godinu, nije 1984. nego 2024. ili 2034.
hazard Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ви као да нисте били скоро код нас у банци на шалтеру... У шпицу си срећан ако чекаш испод пола сата, а лако зна да буде и преко сат. Има још увек гомила људи која плаћа рачуне, што ми је невиђени мазохизам Али већина људи још не зна да користи веб банкинг, а приде углавном и старији плаћају рачуне. Међутим главни је проблем код загушења што су процедуре за дозвољени минус и кредите јако дугачке, по 15 и више минута. Ако је испред вас троје људи, то је макар пола сата чекања. А приде и шалтерски радници имају гомилу неке папирологије и кад нису ту муштерије. Ja u Srbiji plaćam račune na šalteru jer ebanking moje banke NE RADI jer koriste neki prastari metod verifikacije u jbnoj Javi (i ako nemaš tačnu verziju Jave i tačnu verziju browsera instalirane pravim redosledom a da nijednu drugu verziju nisi instalirao nikada na kompjuteru ni pre ni posla toga, onda ne radi...niti će ikada raditi), nikada ne mogu da odradim uplatu, jedino što funkcioniše je prebacivanje para između sopstvenih računa (npr. devizni i dinarski). Inače sam diplomirao računarsku tehniku i pisao softver u Javi profesionalno, ali taj idiotski ebanking nisam uspeo da namestim Ebanking u Srbiji je često prekomplikovan (mene npr. tera da menjam lozinku svakih 6 meseci...keva je kod Intese morala za svako plaćanje da ubacuje neki CD sa sigurnosnim sertifikatom...a onda je kupila novi laptop koji jelte, kao većina danas, nema CD/DVD čitač) i nefunkcionalan (naročito za plaćanje) jer su naše banke preparanoične...nije ni čudi da masa ljudi ide na šalter i dalje. Lakše je i paradoksalno, često brže.
gospa buba Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 da ne pominjemo da ako uplata zaluta, zaturi se ili infostan obrishe bazu od poslednjih 10 godina, print iz a bankinga nije dokaz o placanju
čekmeže Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 da ne pominjemo da ako uplata zaluta, zaturi se ili infostan obrishe bazu od poslednjih 10 godina, print iz a bankinga nije dokaz o placanju https://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I Uvek se može tražiti izvod tekućeg računa.
Frank Pembleton Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Eno da vidite cirkus sa Telenor bankom i njenim klijentima. Hoćete da platite taksu za registraciju vozila. Eeee ne može odštampana potvrda koju ste dobili na meni. Mora olckul, a TB ima jedan jedini šalter u AS ???? ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Uvek se može tražiti izvod tekućeg računa. nece ti priznati bez pechata. a trazenje dokaza o dogadjaju ce ti naplatiti. i pechatiranje. ako uopshte budu pristali da traze.
copkillah Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Eno da vidite cirkus sa Telenor bankom i njenim klijentima. Hoćete da platite taksu za registraciju vozila. Eeee ne može odštampana potvrda koju ste dobili na meni. Mora olckul, a TB ima jedan jedini šalter u AS ....shit has hit the fan... A što lepo registraciju ne bi završavao u nekoj od agencija za to? Eno ja prekjuče, trebalo je 15 minuta za sve, sa pregledom.
Recommended Posts