jms_uk Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 U jednom kafiću u centru Beograda, gazda je poželeo da napravi prijatnu atmosferu postavljajući knjige na police. Međutim, police su bile plitke, knjige nisu mogle cele da stanu - pa je problem rešio tako što je knjige PRETESTERISAO NA POLA!To tako biva kada gazda ima para i ideja, a pri tome je i kulturan čovek. Uostalom, ko će u kafiću da čita knjige, kad već postoji wi-fi... i koga, uopšte zanima Džems Džojs, Tolstojevski i ostali smarači.
JozoMujica Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Ima tome pet godina, minimum I nije jedina kafana sa takvim izumom.
fikret selimbašić Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Ima tome pet godina, minimum Sjećam se da se o tome ovde već pisalo, par mjeseci poslije i do BČ se proširilo :)
Dr Arslanagić Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Makar im je našao namenu, obično istrunu pored kontejnera.
smorenko Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2275896-ostao-bez-oka-jer-voli-srbiju-francuz-koji-obozava-nasu-zemlju-ponovo-brutalno-pretucen-uznemirujuci-foto Ko vise toliko napada i tuce ovog mucenika? izbili mu oko pre mesec dana i nijedne jedine novine da to objave, jos pise na Fejsu napali ga opet pre nedelju dana. Secam se da je davno bilo u novinama da su ga tukli jer je vozio rolere. Jeste da ima svakakvih budala, narocito sto ovog odmah vide da je stranac i da je sitnije gradje ali da bas toliko nabasava na lokalne budale je vec previse. A i ovaj posle svega opusteno pise kako voli Srbiju... Sta vise radi policija, samo jos fali da ga neko ubije, i tako zbog onih Parova misle da se 90% Srba ponasa kao Gastoz ili Zmaj od Sipova. kako sam ja cuo "u kraju" covek je pozajmiljivao pare a nije vracao. ne da to opravdava naravno ovako zivotinjsko prebijanje, naravno. tuzna prica u svakom pogledu.
hazard Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 to je postmodernizam, ne moze to ovaj duboko konzervativni forum razumeti
katamaran Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Obracun uz pucnjavu dve grupe u Rakovici, jedna ekipa cak bila pod fantomkama a mediji ih i dalje zovu navijaci.
ToniAdams Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 jede luka i slanine navijac je vojvodine, mmw, fazon forma pre sustine, biti isti biti poseban, samo da nije za zvezdu i prtzn.
mire Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) ja mislio za želju ili hajduk, takav mi lik :D aram mi skratio troumljenje Edited August 13, 2016 by rođeni
katamaran Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) . Edited August 13, 2016 by katamaran
Recommended Posts