August 4, 20168 yr U jednom kafiću u centru Beograda, gazda je poželeo da napravi prijatnu atmosferu postavljajući knjige na police. Međutim, police su bile plitke, knjige nisu mogle cele da stanu - pa je problem rešio tako što je knjige PRETESTERISAO NA POLA!To tako biva kada gazda ima para i ideja, a pri tome je i kulturan čovek. Uostalom, ko će u kafiću da čita knjige, kad već postoji wi-fi... i koga, uopšte zanima Džems Džojs, Tolstojevski i ostali smarači.
August 4, 20168 yr Ima tome pet godina, minimum Sjećam se da se o tome ovde već pisalo, par mjeseci poslije i do BČ se proširilo :)
August 5, 20168 yr http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2275896-ostao-bez-oka-jer-voli-srbiju-francuz-koji-obozava-nasu-zemlju-ponovo-brutalno-pretucen-uznemirujuci-foto Ko vise toliko napada i tuce ovog mucenika? izbili mu oko pre mesec dana i nijedne jedine novine da to objave, jos pise na Fejsu napali ga opet pre nedelju dana. Secam se da je davno bilo u novinama da su ga tukli jer je vozio rolere. Jeste da ima svakakvih budala, narocito sto ovog odmah vide da je stranac i da je sitnije gradje ali da bas toliko nabasava na lokalne budale je vec previse. A i ovaj posle svega opusteno pise kako voli Srbiju... Sta vise radi policija, samo jos fali da ga neko ubije, i tako zbog onih Parova misle da se 90% Srba ponasa kao Gastoz ili Zmaj od Sipova. kako sam ja cuo "u kraju" covek je pozajmiljivao pare a nije vracao. ne da to opravdava naravno ovako zivotinjsko prebijanje, naravno. tuzna prica u svakom pogledu.
August 13, 20168 yr Obracun uz pucnjavu dve grupe u Rakovici, jedna ekipa cak bila pod fantomkama a mediji ih i dalje zovu navijaci.
August 13, 20168 yr jede luka i slanine navijac je vojvodine, mmw, fazon forma pre sustine, biti isti biti poseban, samo da nije za zvezdu i prtzn.
August 13, 20168 yr ja mislio za želju ili hajduk, takav mi lik :D aram mi skratio troumljenje Edited August 13, 20168 yr by rođeni