ordi Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) starce od 50, moliću Edited July 28, 2016 by ordi
urkozamanje Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Opaaaaa ovde jos bolje, ovde sam i mladic. Krenulo danas :D
radisa Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 A gde idemo mi između 40 i 45? Više nismo mladići, a nimo još ni starci... Izbacili nas iz novinskih kategorija
slepa živana Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Na posao. tebe je danas spopao trudbenički pesimizam
Bogotac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Vidim naslovnu stranu Blica,otac Luke Jovanovica dao intervjuu(slucaj kantrimen) Koliko sam ja njega razumeo,on kaze da je njegovog sina ubila Snezana Divac,a onaj preuzeo "krivicu'?
Bogotac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ja ovaj slucaj uopste nisam pratio,izvinjavam se Jel moze neko ko ga je pratio da odgovori,zasto tata ubijenog nju stalno pominje,zaista je ona bila za volanom,ili je njeno vozilo koje je Milicev vozio te noci? Jesu utvrdili iz snimka ko je bio za volanom?
gospa buba Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Ja ovaj slucaj uopste nisam pratio,izvinjavam se Jel moze neko ko ga je pratio da odgovori,zasto tata ubijenog nju stalno pominje,zaista je ona bila za volanom,ili je njeno vozilo koje je Milicev vozio te noci? Jesu utvrdili iz snimka ko je bio za volanom? zar nisu ta kola bila prepuna nekih sojki klinki koje su slikale selfije? *** pa ih kao sve kupila snezana divac? mnogo je to mislim da su ljudi generalno ochajni shto se kod nas nasilnici izvlache po difoltu, random nasilnici, chak i anonimusi, mozda je lakshe konstruisati teoriju zavere, da se chovek kolko tolko smiri sam sa sobom, ako je i to uopshte moguce u ovakvim sluchajevima... *** ili je to neka druga katastrofa, a ja pomeshala :( Edited July 28, 2016 by gospa buba
Bogotac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ma znam,ali ipak ima nesto u tome sto cale konstantno pominje Snezanu Divac,nije bez razloga Inace,procitah posebnu temu o ovome,ceo slucaj smrdi mnogo Oni nisu nasli kola,a sa snimka se ne vidi ko vozi,tek ovaj cirkus kad je lik bezao po Turskoj,Kini I kazna mu je mala
omiljeni Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 zar nisu ta kola bila prepuna nekih sojki klinki koje su slikale selfije? *** pa ih kao sve kupila snezana divac? mnogo je to mislim da su ljudi generalno ochajni shto se kod nas nasilnici izvlache po difoltu, random nasilnici, chak i anonimusi, mozda je lakshe konstruisati teoriju zavere, da se chovek kolko tolko smiri sam sa sobom, ako je i to uopshte moguce u ovakvim sluchajevima... *** ili je to neka druga katastrofa, a ja pomeshala :( Mislim da nisi pomešala. A i LepaTM Petra i još 300 njih su imali svoj slučaj kantrimen i svi se izvukli bez fall guy-a, a samo se Divci prave pametni i moraju sve da komplikuju umesto da se utabanih procedura.
Frile Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Da, postoji teorija o poznatoj ličnosti koja je stvarni vinovnik nesreće, pa se zataškava da ona ne ode u zatvor. Pa su ređali ko sve od poznatih ličnosti poseduje kantrimena i tako došli do Snežane Divac. To ne drži vodu, previše je aktera u priči, nema šanse da su svi budu kupljeni i da svi disciplinovano paze šta pričaju. Vozač, ženske u kolima, taksista svedok, kum koji je utopio kola...
gagilija Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:575591-Snezana-Divac-Luka-mi-je-u-snu-rekao-da-se-brine-za-svog-oca-dosta-nam-je-svega-selimo-se-u-Ameriku
Recommended Posts