svashtabezneshto Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 @Time Crisis A nije wtf predlagati sterilizaciju određenoj etničkoj grupi, koja je btw, najugroženija u Evropi? Pa se onda malo sprdati na temu eugenike, onako, sprdanja radi? Ćerka jednih prijatelja je radila u jednoj nvo baš sa Romima doseljenim sa Kosova, ne zna se koliko ih ima, najviše u Nišu i Beogradu. Procene su da ih ima više od 100000. Sistem ih ne vidi, osim policije i određenih krimi struktura. Priče kojih sam se naslušala su jezive. Btw, projekat je finansirala holandska vlada, od maja je prekinut.
Time Crisis Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 @Time Crisis A nije wtf predlagati sterilizaciju određenoj etničkoj grupi, koja je btw, najugroženija u Evropi? Pa se onda malo sprdati na temu eugenike, onako, sprdanja radi? Predlagač je koliko vidim banovan na mesec dana, tako da ne vidim čemu sprdanje s japanskom nesrećom.
Bujodrag Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Vidim da je banovalo Mekenzija. Šta se desilo, je l' razvio ono što sam mislio da je ironija do ideje konačnog rešenja?
svashtabezneshto Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Dok sam čitala topik iskočila mi je vest o masakru u Japanu, nisam videla da je banovan. Znam da je komentar koji sam ostavila idiotski, ali eugenika, zakasnela, tako bi izgledala.
frit Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 mene najvise nervira zaostali neki oblik krvne osvete, sto nije karakteristicno samo za njih ne morem ih izmiriti, a jedna porodica izbegla u bg i jedva prezivljava sad ce mozda da se vrate i ko zna sta ce biti
bigvlada Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 A ako se iz istorije išta može naučiti, to je da roditelji ne umeju da vaspitavaju svoju decu. Dakle, trebalo bi uvesti neki spartanski metod, decu, čim napune pet, šest godina, ili ranije, odvojiti od roditelja, spakovati u neke zajedničke škole i onda poslati u nepoznato. Pa,možda se tako stvori nešto novo. Zar to nije već isprobano u VB? ^_^
ToniAdams Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nisu svi, naravno, ali većina koju gledamo po Beogradu, po nehigijenskim naseljima, jesu. (ne samo sa Kosova, ali uglavnom jesu izbeglice) pa nisu
frit Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 zajednicko im je siromastvo ima izbeglica, onih koji su tu 40 godina, oni koji su napravili nesto pa staru "kucu" ostave za dete kad stekne porodicu, a i onih koji drze cetveronosce jestive neke, a zive u boljem beda uglavnom
Hella Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 ovo smo mogli na štreberski ekstremizam da vidi narod šta bude kad se prečitaš tzv knjiga i još si analni karakter U porodičnoj drami koja se dogodila 23. jula u Vranju u Ulici vojvode Mišića Slađan Stošić (35) pokušao je da zapali majku jer nije htela da mu da lekove da izvrši samoubistvo. Nesrećnoj ženi izgoreli su ruka i deo grudnog koša. Mladić je uhapšen, a prema rečima njegovih roditelja, on će iz pritvora biti prebačen na lečenje. ... - Završio je FON sa desetkom. Bio je đak generacije u srednjoj školi. Bolje na lečenje nego zatvor... Sve se dogodilo uveče oko 23 časa. Nije bilo svađe. Razgovarali smo, trebalo je da kupi majicu za maturu, a nije imao para. Rekla sam mu da nije problem i da ćemo mu mi pomoći od penzije. Bio je mnogo pedantan - objašnjava majka Stana. http://www.kurir.rs/crna-hronika/zapalio-majku-hteo-da-se-ubije-jer-nije-imao-para-da-kupi-majicu-za-maturu-clanak-2372301
slepa živana Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 to je jedan savršen sistem koji podstiče ljude od 20 do 40 na bekstvo u pičku lepu materinu ili nešto jednostavnije - samoubistvo.
Hella Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 to ako si slaba karaktera mene recimo podstiče na preduzetništvo očuvanje zdravog razuma konstantno učenje i pravednu borbu protiv trulina iz antidemokratske koalicije
Desmond Bojčinski Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 "Mladic" od 35 godina, zivi sa majkom, zavrsio srednju kao djak generacije i fon sa desetkom, i nema kes da kupi majicu za maturu. Ovo posle je slag i visnja na doom
Halvard Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Super je inače taj odnos prema godinama u našim medijima, imamo mladiće od 35 i dede od 50.
Recommended Posts