August 21, 201311 yr Ne razumem. Mislim da nemamo nikakvih dokaza da neko sa foruma ima usvojeno romsko dete, ili da je recimo zaposlio Roma u svojoj firmi. Kažem, tehnički gledano jeste u pravu.
August 21, 201311 yr ZAPITAJTE SE: Koliko fetusa ste pojeli do sad?Pre par godina sam cuo slicnu pricu od coveka iz GAK-a samo on nije pominjao prehrambenu industriju nego kozmetiku i farmaceutiku. Edited August 21, 201311 yr by katamaran
August 21, 201311 yr a u čemu je problem?naravno što se farmacije tiče..ozbiljno pitam jer ja ne vidim problem da se to tkivo iskoristi za pravljenje leka ili injekcije koje će pomoći nekome Edited August 21, 201311 yr by ivy
August 21, 201311 yr I ja sam gledao o tome. Stavlja se u neko testo i onda se ljudi podmađuju. Evo i slika :
August 21, 201311 yr a u čemu je problem?naravno što se farmacije tiče..ovo za hranu je bizarno ako je tačnoozbiljno pitam jer ja ne vidim problem da se to tkivo iskoristi za pravljenje leka ili injekcije koje će pomoći nekomeMeni cak i nije zvucalo previse problematicno. Vise mi je bilo bizarno.Ne mogu da se zakunem da ovaj nije pominjao prehrambenu industriju al mislim da bih zapamtio tako nesto Edited August 21, 201311 yr by katamaran
August 21, 201311 yr koriste se u farmaciji to je fakat,moja sestra je primala injekcije koje su se pravile/sadržale ćelije fetusa koje su joj jedine pomagale za neki urodjeni problem sa zglobom kolena,otprilike ga nema, dok nisu ukinute zbog ,,nehumane proizvodnje,, iz tkiva fetusa..pa sam mislila se postavlja to pitanje pa reko da mi neko objasni pošto ja ne vidim problem..
August 21, 201311 yr Ovo je mala repriza onog I Don't Like Mondays; This Livens Up The Day: "Civilne straže su nešto što želimo da izbegnemo jer to bi značilo poraz države i pokazatelj nemoći u borbi sa ovim bezbedonosnim problemima." - dodao je Dulić