jms_uk Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nesreća da se održavao taj festival pa je bilo krcato, s druge strane sreća pa je bilo policije i hitne pomoći inače bi bilo još crnje... Treba jedna kometa... Ja negde videh da su dvojica gostiju njega zaustavili.
wall Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Ja negde videh da su dvojica gostiju njega zaustavili.I da i ne, nastalo povlačenje i guranje i ovaj pobegao, koliko znam sve sa puškom.Policija ga je uhvatila posle par minuta. Mada više sam mislio na brzo pružanje pomoći i transport povređenih do bolnice. Naravno, bilo je tu i civila koji su vozili ranjene no bez hitne pomoći i policije dosta njih ne bi stiglo živo.
radnik Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Na konkretno pitanje tužioca o supruzi, Zlatić je odgovorio: “Nisam hteo da ih ubijem. Hteo sam da uplašim Dijanu. "Šveđanina" (Stevan Jojić, koji je živeo u Švedskoj, prim. nov) sam hteo da ponizim. Hteo sam da mu priđem i kažem mu da klekne i da ga udarim kundakom u glavu i nateram da me moli kako bih ga ponizio pred ostalima. Nisam želeo da ih ubijem“, rekao je Zlatić. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=03&nav_category=16&nav_id=1150815
wall Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 "Menjao bi svoj život za njihove..." Meni je nekako ljudski omogućiti mu da proba. <_<
gospa buba Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Rekao mu advokat sta da kaze ochigledno. hteo malo da ponizi a onda ubio petoro i osakatio dvadesetoro. ne navode ga dakle na ludilo nego na neku drugu kombinaciju?
Uskebasi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Jasno je da nema sanse da nije bio uracunljiv (otisao kuci po pusku, prvo ubio bivsu...), pa mu ostaje samo da pokusa na planu umisljaja da skine neku godinu. Mada ni to nije previse realna opcija.
wall Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Ma gde. 40g sigurica. Edited July 3, 2016 by wall
halloween Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Pa da. Nije se zaustavio sam, nego su ga savladali preživeli. Mada, on je postigao šta je hteo, on je živ, oni koji su se zezali na njegov račun- nisu.
ToniAdams Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 ochigledno. hteo malo da ponizi a onda ubio petoro i osakatio dvadesetoro. ne navode ga dakle na ludilo nego na neku drugu kombinaciju? metke je pono u slucaju da naidje medved u selo, ili kakva divlja svinja. jebote, kakav ljudski otpad, i on i advokat koji ga je savetovao.
Aion Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 A sta je trebalo da ga posavetuje? 1) Pao mi mrak na oci, nisam znao sta radim ... 2) Nesto je uslo u mene, preuzelo kontrolu ... Ovo, da ih je valjda slucajno poubijao, je najgluplja odbrana koju je mogao da smisli.
Uskebasi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Ovo, da ih je valjda slucajno poubijao, je najgluplja odbrana koju je mogao da smisli. Iako ne menja mnogo, ipak je ova odbrana makar teorijski bolja od ovih drugih opcija. Edited July 3, 2016 by Uskebasi
Recommended Posts