ordi Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 a što ako to decu zanima ? nek ih vode onda mame i tate.
ToniAdams Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 a što ako to decu zanima ? zar nje posao vodiča da gostima bude lepo i zabavno ? decu i droga zanima. i nozevi. pa ipak toga ne sme biti u skolama.
Pontijak Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ne znam da li ste znali, nekad je tu bio najbolji đelato u gradu. to obavezno da udje u program za ekskurzije, mesto gde je nekada bio najbolji djelato u gradu
duda Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 a što ako to decu zanima ? zar nje posao vodiča da gostima bude lepo i zabavno ? a zašto postoji jebeno obrazovanje ? ali, da, u pravu si, ne postoji ovde je svrha svega podilaženje ukusu narodatm zarad kao nekih, ne znam kakvih, poena znam neku decu koja su u detinjstvu volela lepu brenu jer su čuli u školi da je to super i da je kul al' kod kuće to nikad nisu čuli, pa je na kraju prevagnulo to što su roditelji pričali neku drugu priču
vathra Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ne znam da li ste znali, nekad je tu bio najbolji đelato u gradu. А још поред тебе седе Цеца и Аркан и договарају послове...
radisa Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 А још поред тебе седе Цеца и Аркан и договарају послове... I zovu da se ide u nabavku bele tehnike...
Pontijak Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 pravi hedonista ne obraca paznju na te sitnice jer je jedino bitan najbolji djelato u gradu
vathra Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 I zovu da se ide u nabavku bele tehnike... Пфф, то је било и пре њихове свадбе. Овде се договарало о фудбалу и осталим легалним пословима.
gagilija Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 sto se uopste to pominje....te najbolji sladoled, bila super poslasticarnica i valjda pekara...ne mislim upravo sad nego sam to dosta puta cula, ari poslasticarnica blabla...pa sta sad s tim? to je valjda prva asocijacija kad se pomene arkan?
radisa Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 sto se uopste to pominje....te najbolji sladoled, bila super poslasticarnica i valjda pekara...ne mislim upravo sad nego sam to dosta puta cula, ari poslasticarnica blabla...pa sta sad s tim? to je valjda prva asocijacija kad se pomene arkan? Ne pratiš sve teme... Jedan forumaš je ovde pričao kako je negde u jsen 91 otišao sa društvom na đelato u Ari poslastičarnicu jer je čuo da je tamo najbolja u gradu... I tamo ga jedan momak pitao da pođu malo u Slavoniju, jer izgledaju OK momci... I tako... Pa je ovo, sad, sve zeza sa tim...
gagilija Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ne pratim, istina ziva, zato nikako da saznam o Djordju Vukadinovicu i golubovima.... Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
morgana Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 cekajte, ispostavilo se da je vodic samo pokazao djeci cecinu kucu, iduci prema stadionu? ama. svi znate koja je kuca cecina, sto znaci da cecina kuca ima izvjesnu atraktivnost, buduci da je njena, a da je ona zvijezda. e sad, zasto je bas ona zvijezda i zasto od svih zvijezda bas ona ima kucerinu, drugo je pitanje. kada beograd bude imao elvisa koji je popularan kao, je li, elvis, bice zgodno klincima na ekskurziji pokazati elvisovu kucu.
halloween Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) Učiteljice iz Sremskih Karlovaca, a treba im vodič po Beogradu. Kakva je to škola? Edited June 4, 2016 by halloween
gospa buba Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Učiteljice iz Sremskih Karlovaca, a treba im vodič po Beogradu. Kakva je to škola? ne treba im, agencije za ekskurzije sada po difoltu daje animatora, vodicha i jos 300 usluga uz osnovno putovanje. materijalizuje se, shta mislish zashto koshta 100 dukata.
Recommended Posts