Čutura Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) http://rs.n1info.com/a163866/Svet/Region/Maskirani-napadaci-pucali-na-mestane-kod-Prijedora.html dal je za doom, dal za smejanje, dal za plakanje... Edited May 27, 2016 by Čutura
Time Crisis Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 (Nije baš za Doom, ali opet najprikladnije nekako) ODZVONILO PARADAJZ TURIZMU Grci oduzimaju hranu srpskim turistima na granici(Blic) Komentari su haos (trenutno preko 400), da li treba da se nosi sarma, da li mora da se jede kuvano/kašikom ili ne mora, ko nosi džak krompira, koga je sramota, koga nije briga, ovo-ono... :D
Hella Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 treba da zaratimo pa da obnovimo imperijalni izlaz na more i postanemo neposredna opasnost za šćiperiju
Reaktor Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 treba da zaratimo pa da obnovimo imperijalni izlaz na more i postanemo neposredna opasnost za šćiperiju Duž cele obale napraviti fabrike gotovih jela, pašteta u konzervi, mesnih narezaka...
Desmond Bojčinski Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 treba da zaratimo pa da obnovimo imperijalni izlaz na more Na koju stranu? Šta je finalni cilj? Zlatni Pjasci? Skadar? Kotor? Neum? Dubrovnik? Budva?
nisam ja Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 najjači su primeri. otac radi u termoelektrani a majka nastavnik negde, a nose kuvano. da se usereš.
bradilko Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 u zoo vrtu ograde su naelektrisane kao u logorima.i to ograde pored staza.jednom poznaniku drmnula stru ja sincica i majku.da ne pricam kako se te hulje odnose prema zivotinjama.
halloween Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Celo peceno prase i 40 litara rakije su prosle godine ponela 4 momka na Zakintos! Smrdeo ceo autobus od tog praseta! A vozac jos bio na njihovoj strani kad su nas 4 sata zadrzali na granici. Sve razumem, nema se, ljudi sa decom nose hranu da ne bi tamo potrosili toliko da nemaju sta da jedu kad se vrate, ali ima i preterivanja i to samo tako
Delija67 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Na koju stranu? Šta je finalni cilj? Zlatni Pjasci? Skadar? Kotor? Neum? Dubrovnik? Budva?Trst je naš!
belch Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Karlovački osnovci na ekskurziji posetili Cecu u njenoj vili
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Malo mi je klimavo ovo, iskreno, verovatnija mi je varijanta da su deca videla Cecu pa pojurila, nego da su učiteljice to planirale.
JozoMujica Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Pre će biti da su učiteljice videle Cecu pa pojurile.
Tolaa Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Kao nekom ko je isao u tu skolu i zna ko sve radi tamo (cast izuzecima kojih stvarno ima), verovatnija mi je Mujicina varijanta. Edited June 3, 2016 by Tolaa
akibono Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Karlovački osnovci na ekskurziji posetili Cecu u njenoj vili
Recommended Posts