Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

i umro od sifilisa

e: mslm kapone

Edited by fritifrut
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo gore sa spenadlama i crncom lici na neku losu krimi seriju, barem meni ali ja sam malo iscasen i profesionalno deformisan

ovaj, lici na sve krimi/akcione serije i filmove iz 80ih, a bogami i 70ih dobrim delom.

Posted (edited)

Sarkassam moj Miraleme

ovaj, lici na sve krimi/akcione serije i filmove iz 80ih, a bogami i 70ih dobrim delom.

a meni lici da ce Slina pustati ovog tipa u gsp uvek kada Vucic treba da potpise prodaju Srbije ili kada ubije nekog novinara ili mu ukine emisiju :fantom: Osvetnik sa Sekirom je idealan GSP lik za medije, cudi me da se nije ranije pojavio Edited by Caligula
Posted

pa dobro, neka ga. malo je dosadilo da samo cigani ulaze i dernjaju se, ili kale gospodar vremena.

Posted

Ovo gore sa spenadlama i crncom lici na neku добру krimi seriju, barem meni ali ja sam malo iscasen i profesionalno deformisan

Posted

jok, ja bi mu dao jos desetak, pa onda mogu da okace mapu grada i zabadaju spenadle u nju.

i stave najboljeg inspektora na slucaj, onda ga suspenduju jer je previse nasilan u istrazi, ali on se ne obazire na to i nastavlja da traga za hasanom seckati u svoje privatno vreme. sef mu je, naravno, crnac koji stalno nesto pizdi i dere se.

zaboravio si da taj loose cannon (razveden je i zivi u stracari gde pusi i slusa ploce) ima partnera koji ima nedelju dana do penzije.

necete verovati sta se dogodilo sa partnerom (VIDEO)

Posted

jbt da se resurektuje džihadi džon u gsp-u i da počne da reže vratove, policija bi ga uredno sačekala na sledećoj stanici i kaznila zbog neponištavanja karte.

Posted (edited)

zaboravio si da taj loose cannon (razveden je i zivi u stracari gde pusi i slusa ploce) ima partnera koji ima nedelju dana do penzije.

Pa pogino naocigled svoje zgodne cerke a loose canon krece da ga sveti

Informer vec balavi nad ovim, plasim se da ce u scenario ukljuciti frisku trudnicu kao ttaoca/nestalu osobu vatever

Edited by Caligula
Posted (edited)

pa dobro, neka ga. malo je dosadilo da samo cigani ulaze i dernjaju se

ma rade i grobari to isto Edited by Caligula
Posted

jbt da se resurektuje džihadi džon u gsp-u i da počne da reže vratove, policija bi ga uredno sačekala na sledećoj stanici i kaznila zbog neponištavanja karte.

I pustila ga napolje cim plati kaznu za svercovanje. Neki red mora da se zna.

Posted

licno preferiram varijantu gde je sefu ostalo nedelju dana do penzije, a za partnera mu dodele zenu ili nekog brbljivca i on se na pocetku duri jer mu samo smetaju i remete uspomenu na bivseg partnera, koji je ubijen nedelju dana pred penziju.
Posted

al mora na pocetku da ga pita koliko ono vec radimo zajedno :fantom:

Posted

jok, ja bi mu dao jos desetak, pa onda mogu da okace mapu grada i zabadaju spenadle u nju.

i stave najboljeg inspektora na slucaj, onda ga suspenduju jer je previse nasilan u istrazi, ali on se ne obazire na to i nastavlja da traga za hasanom seckati u svoje privatno vreme. sef mu je, naravno, crnac koji stalno nesto pizdi i dere se.

Slučaj onda dobijaju njegove kolege detektivi, za koje inspektor misli da su seronje što i jesu. Mada se postavlja pitanje kako su došli do položaja ako su glupi.

Baja će svakako posetiti striptiz-bar pre rešavanja slučaja i tamo razbiti glavu nekom gilipteru. Takođe je razveden i ima klinca koji pravi veća sranja nego druga deca.

Naravno, ako je u pitanju serijski ubica, moguće je sprečiti samo poslednji zločin u nizu.

Ah, praforum i filmski klišei....

Posted

Mada se postavlja pitanje kako su došli do položaja ako su glupi.

Učlanili se u neku stranku? Kod nas to funkcioniše odlično sa glupima i položajima.