frit Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) i umro od sifilisa e: mslm kapone Edited March 4, 2016 by fritifrut
Miralem Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ovo gore sa spenadlama i crncom lici na neku losu krimi seriju, barem meni ali ja sam malo iscasen i profesionalno deformisan ovaj, lici na sve krimi/akcione serije i filmove iz 80ih, a bogami i 70ih dobrim delom.
Caligula Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Sarkassam moj Miraleme ovaj, lici na sve krimi/akcione serije i filmove iz 80ih, a bogami i 70ih dobrim delom. a meni lici da ce Slina pustati ovog tipa u gsp uvek kada Vucic treba da potpise prodaju Srbije ili kada ubije nekog novinara ili mu ukine emisiju Osvetnik sa Sekirom je idealan GSP lik za medije, cudi me da se nije ranije pojavio Edited March 4, 2016 by Caligula
Miralem Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 pa dobro, neka ga. malo je dosadilo da samo cigani ulaze i dernjaju se, ili kale gospodar vremena.
Прслин Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ovo gore sa spenadlama i crncom lici na neku добру krimi seriju, barem meni ali ja sam malo iscasen i profesionalno deformisan
Аврам Гојић Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 jok, ja bi mu dao jos desetak, pa onda mogu da okace mapu grada i zabadaju spenadle u nju. i stave najboljeg inspektora na slucaj, onda ga suspenduju jer je previse nasilan u istrazi, ali on se ne obazire na to i nastavlja da traga za hasanom seckati u svoje privatno vreme. sef mu je, naravno, crnac koji stalno nesto pizdi i dere se. zaboravio si da taj loose cannon (razveden je i zivi u stracari gde pusi i slusa ploce) ima partnera koji ima nedelju dana do penzije. necete verovati sta se dogodilo sa partnerom (VIDEO)
teacher Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jbt da se resurektuje džihadi džon u gsp-u i da počne da reže vratove, policija bi ga uredno sačekala na sledećoj stanici i kaznila zbog neponištavanja karte.
Caligula Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) zaboravio si da taj loose cannon (razveden je i zivi u stracari gde pusi i slusa ploce) ima partnera koji ima nedelju dana do penzije. necete verovati sta se dogodilo sa partnerom (VIDEO) Pa pogino naocigled svoje zgodne cerke a loose canon krece da ga sveti Informer vec balavi nad ovim, plasim se da ce u scenario ukljuciti frisku trudnicu kao ttaoca/nestalu osobu vatever Edited March 4, 2016 by Caligula
Caligula Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) pa dobro, neka ga. malo je dosadilo da samo cigani ulaze i dernjaju sema rade i grobari to isto Edited March 4, 2016 by Caligula
katamaran Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jbt da se resurektuje džihadi džon u gsp-u i da počne da reže vratove, policija bi ga uredno sačekala na sledećoj stanici i kaznila zbog neponištavanja karte. I pustila ga napolje cim plati kaznu za svercovanje. Neki red mora da se zna.
Miralem Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 zaboravio si da taj loose cannon (razveden je i zivi u stracari gde pusi i slusa ploce) ima partnera koji ima nedelju dana do penzije. necete verovati sta se dogodilo sa partnerom (VIDEO) licno preferiram varijantu gde je sefu ostalo nedelju dana do penzije, a za partnera mu dodele zenu ili nekog brbljivca i on se na pocetku duri jer mu samo smetaju i remete uspomenu na bivseg partnera, koji je ubijen nedelju dana pred penziju.
ToniAdams Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 al mora na pocetku da ga pita koliko ono vec radimo zajedno
Šumejker-Levi 9 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jok, ja bi mu dao jos desetak, pa onda mogu da okace mapu grada i zabadaju spenadle u nju. i stave najboljeg inspektora na slucaj, onda ga suspenduju jer je previse nasilan u istrazi, ali on se ne obazire na to i nastavlja da traga za hasanom seckati u svoje privatno vreme. sef mu je, naravno, crnac koji stalno nesto pizdi i dere se. Slučaj onda dobijaju njegove kolege detektivi, za koje inspektor misli da su seronje što i jesu. Mada se postavlja pitanje kako su došli do položaja ako su glupi. Baja će svakako posetiti striptiz-bar pre rešavanja slučaja i tamo razbiti glavu nekom gilipteru. Takođe je razveden i ima klinca koji pravi veća sranja nego druga deca. Naravno, ako je u pitanju serijski ubica, moguće je sprečiti samo poslednji zločin u nizu. Ah, praforum i filmski klišei....
JozoMujica Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Mada se postavlja pitanje kako su došli do položaja ako su glupi. Učlanili se u neku stranku? Kod nas to funkcioniše odlično sa glupima i položajima.
Recommended Posts