bradilko Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Toga se ja secam, jos su mi ruke krvave, ispadoh najgori jer sam krenuo s nozem u novosaCku policiju da presudjujem divljacki Sad vidim karma nekad moze nekad ne, dgjbm ko ce ovaj ppp da pohvata. Mada i Brakus kuka da je svejeDno, sad vidim kuka i dalje da svejeDno ali nije svejeDno, pa mora u Srbiji mozak da se slomi jal pored belch, jal pored Brakusa i Pesicke, jal pored Pickoustog znas li ti cally girl da je zvezdocka izgubila u kosarci i da je vucic tuzanonda znas put!!
Caligula Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) znas li ti cally girl da je zvezdocka izgubila u kosarci i da je vucic tuzan onda znas put!! ja vidim dobio neke leptirice u stomaku kad ono u jednoj udaljenoj hali neke hormonske kraljice provukle vise puta loptu kroz savijenu zicu nego neke druge hormonske kraljice sad znam odakle mi malicija, sekiram se zbog razlike u toj simetriji Edited February 20, 2016 by Caligula
gospa buba Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 +1 neke meseceve pege garant. -_- proverila, nishta. josh 17og smo izasashli iz nekog vetra. pege beznachajne. u utorak ce mesec da chini neku poziciju sa jupiterom. al kad je tek utorak <_< kakogod
Caligula Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Niste pratili, sve je ovo recidiv nekih teskih vredjanja od pre par godina ocu reci, mnoge ludje stvari se kotrljaju PPPom a izgledaju normalno
bradilko Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 ja vidim dobio neke leptirice u stomaku kad ono u jednoj udaljenoj hali neke hormonske kraljice provukle vise puta loptu kroz savijenu zicu nego neke druge hormonske kraljice sad znam odakle mi malicija, sekiram se zbog razlike u toj simetriji Ne budni elitist po svaku cenuZivot je nizak stvor
Bujodrag Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 sine koja kritična masa ludaka i onda kao vučić ne valja mi zaslužujemo bolje Pazi, fakat je da Vučić ne valja, ali, niko pametan ne tvrdi da zaslužujemo bolje.
Dagmar Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Pazi, fakat je da Vučić ne valja, ali, niko pametan ne tvrdi da zaslužujemo bolje. Nečoveče, on sad mora da nađe bar dvoje - troje koji tvrde da zaslužujemo bolje, te da se složi sa tobom. A već ponoć prošla.
Ryan Franco Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ok, ti sad zajebavas jel da? +1 kaubojče, urami ovaj post.
Caligula Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 +1 kaubojče, urami ovaj post. Samo reci letecemo kao meci
ToniAdams Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Leskovac -- Učenik Tehničke škole „Rade Metalac“ preminuo je iznenada u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog vaspitanja Mladić se onesvestio i pao na pod, prenose “Južne vesti”. Ekipa hitne pomoći ga je brzo prebacila u Urgentni centar, ali nakon nešto više od jednog sata borbe za njegov život lekari su konstantovali smrt, saopšteno je iz škole. Dečak se onesvestio na času, a prvu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja, koji je odmah pozvao i hitnu medicinsku službu. S. A. je rođen sa srčanom manom i dva puta je operisan u Londonu. Poslednja operacija urađena je u maju 2015. godine. "Iako je imao ozbiljne srčane intervencije S. A. nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog vaspitanja on je radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju", naveo je direktor škole Slavoljub Stanojević. On je na na časovima fizičkog vaspitanja radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju, dodao je Stanojević.
gospa buba Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 shto bre nisu oslobodili dete, pola drzave je oslobodjeno, samo da im se ne bi razmazivala shminka u popodnevnoj smeni :(
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 jebote bog! jadno dete. ne mogu ni da zamislim u kakvoj je mučenju bio. :(
Recommended Posts