FERNOUX H Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nisam rekala da je to u redu. Ti ljudi treba za to da odgovaraju, i odgovarali su. Nisu oni za mene ništa uradili. Nisam ih ja angažovala. Ja sa tim nisam imala ništa. Ali da mi je žao, i nije. Ma dobro, shvatili smo da ti nije zao, zasto ti je toliko bitno da to znaju svi na forumu? I ljudi, batalite te price o doslednosti, to vas stavlja u isti kos sa belch.
Lezilebovich Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 bar je jasno što tebe toliko žulja priča o doslednosti
Hella Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 sine koja kritična masa ludaka i onda kao vučić ne valja mi zaslužujemo bolje
ordi Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 i sad će belču biti lakše tužiti renea nego li doktora koji joj se o ruku ogrešio a onoliko se klela u našu policiju i pravosuđe dokle smo mi, narod iz pećine, golim rukama presuđivali mesaru iz bajmoka, beše li?
belch Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Maliciozni glupani ubuduće nek se osvrnu na moj potpis. Nema na čemu.
Аврам Гојић Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 šta je funkcija ovog izliva malicioznosti?
Indy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 šta je funkcija ovog izliva malicioznosti? ...they tried to understand But there is no understanding On the judgment of God's hand
Caligula Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Maliciozni glupani ubuduće nek se osvrnu na moj potpis. Nema na čemu.
Caligula Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) i sad će belču biti lakše tužiti renea nego li doktora koji joj se o ruku ogrešio a onoliko se klela u našu policiju i pravosuđe dokle smo mi, narod iz pećine, golim rukama presuđivali mesaru iz bajmoka, beše li? Toga se ja secam, jos su mi ruke krvave, ispadoh najgori jer sam krenuo s nozem u novosaCku policiju da presudjujem divljacki Sad vidim karma nekad moze nekad ne, dgjbm ko ce ovaj ppp da pohvata. Mada i Brakus kuka da je svejeDno, sad vidim kuka i dalje da svejeDno ali nije svejeDno, pa mora u Srbiji mozak da se slomi jal pored belch, jal pored Brakusa i Pesicke, jal pored Pickoustog Edited February 20, 2016 by Caligula
Recommended Posts