Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Nisam rekala da je to u redu. Ti ljudi treba za to da odgovaraju, i odgovarali su. Nisu oni za mene ništa uradili. Nisam ih ja angažovala. Ja sa tim nisam imala ništa. Ali da mi je žao, i nije.

Ma dobro, shvatili smo da ti nije zao, zasto ti je toliko bitno da to znaju svi na forumu?

I ljudi, batalite te price o doslednosti, to vas stavlja u isti kos sa belch.

bar je jasno što tebe toliko žulja priča o doslednosti

:D

sine koja kritična masa ludaka i onda kao vučić ne valja mi zaslužujemo bolje :fantom:

• Author

i ništa od kvota :(

i sad će belču biti lakše tužiti renea nego li doktora koji joj se o ruku ogrešio a onoliko se klela u našu policiju i pravosuđe dokle smo mi, narod iz pećine, golim rukama presuđivali mesaru iz bajmoka, beše li?

Maliciozni glupani ubuduće nek se osvrnu na moj potpis.

Nema na čemu.

Opusti se i uzivaj

ja reko pisaće karma :(

• Author

šta je funkcija ovog izliva malicioznosti?

ja reko pisaće karma :(

to sutra

šta je funkcija ovog izliva malicioznosti?

...they tried to understand

But there is no understanding
On the judgment of God's hand

E da, zaboravio sam

Maliciozni glupani ubuduće nek se osvrnu na moj potpis.

Nema na čemu.

tumblr_ndhme3KR7S1rjssdoo1_500.jpg

i sad će belču biti lakše tužiti renea nego li doktora koji joj se o ruku ogrešio a onoliko se klela u našu policiju i pravosuđe dokle smo mi, narod iz pećine, golim rukama presuđivali mesaru iz bajmoka, beše li?

Toga se ja secam, jos su mi ruke krvave, ispadoh najgori jer sam krenuo s nozem u novosaCku policiju da presudjujem divljacki

Sad vidim karma nekad moze nekad ne, dgjbm ko ce ovaj ppp da pohvata.

Mada i Brakus kuka da je svejeDno, sad vidim kuka i dalje da svejeDno ali nije svejeDno, pa mora u Srbiji mozak da se slomi jal pored belch, jal pored Brakusa i Pesicke, jal pored Pickoustog :fantom:

Edited by Caligula