April Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Odavno ništa gluplje nisam pročitao na ovom forumu. Zaista? E pa vidiš, ja imam drugaricu kojoj apsolutno verujem, i koja mi je ispričala da joj je ginekolog minut nakon porođaja zalepio jednominutni french kiss. Nisam je ni pitao zašto ga nije prijavila - bilo mi je potpuno jasno da u takvom trenutku nije imala snage.
ToniAdams Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Uputstvo za odbranu sopstvenih prava u srpskom zdravstvu. Funkcioniše - uvek. Objasnio me kum, zdravstveni radnik sa 30 godina staža. Na početku sam se malo ustezao, prosto nisam tako vaspitan; ali kad sam se prvi put prepustio besu(dok je moj pok.otac urlao od bolova btw.), naučio sam jedini jezik koji gospoda razumeju. Džaba vam pare, mora da im bude neprijatno. Posle su ljubazni i profesionalni. moras ih razumeti, imaju posla sa 70 posto hipohondara, plus svi oce da dobiju svajcarsko zdravstvo po ceni onog iz burundija.
Tale Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Zaista? E pa vidiš, ja imam drugaricu kojoj apsolutno verujem, i koja mi je ispričala da joj je ginekolog minut nakon porođaja zalepio jednominutni french kiss. Nisam je ni pitao zašto ga nije prijavila - bilo mi je potpuno jasno da u takvom trenutku nije imala snage. Nisam mislio na to već na ovo što je FERNOUX H pisao. TT Edited February 20, 2016 by Tale
April Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nisam mislio na to već na ovo što je FERNOUX H pisao. TT Ok, izvini, nisam razumeo
JozoMujica Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 shall rise again. nije isto. Samo sam citirao tekst Borkovog benda...
ToniAdams Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Najverovatnije se nije desilo. Ne znaci da laze, postoperativni delirijum je cesta pojava. :ziga: dr host!
April Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Najverovatnije se nije desilo. Ne znaci da laze, postoperativni delirijum je cesta pojava. Moram ovo da joj javim. Ona sirota i ne zna...
ToniAdams Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 pa znala bi da je pitala naseg strucnjaka opsteg smera.
FERNOUX H Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Odavno ništa gluplje nisam pročitao na ovom forumu. TT "Bilo bi bolje da vlada zakon jaceg, pa da se stvari ogole". Da li je moguce da neko pise ovakve stvari na javnom forumu, pa makar i pod anonimnim nikom. I Utvara, ko tebe sprecava da primenis "zakon jaceg" (pod uslovom da si zaista jaci) ??
Ryan Franco Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Meni je okej tvoja poenta o besmislenosti zalaganja za vigilantizam ali mislim da ti je product placement na kraju dosta nespretan.
FERNOUX H Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) :). Pa dobro, mozda, ali ovo zaista jeste rezultat urusavanja zdravstva. Sto pacijenata na jednog doktora, doktori kojima su svi pacijenti hipohondri, pacijenti kojima su lekari zlotvori koji se igraju sa zivotima. Zanimljivo mi je jos kako su se ljudi koji su deklarativno levicari tako brzo okrenuli protiv lekara u Srbiji. Njoj je doktor sjebao ruku, sad sto je ovde u pitanju ginekolog - ma nema veze. Sta bi bilo tek da ih posaljemo u ciganmalu na dan-dva... Edited February 20, 2016 by FERNOUX H
belch Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Šta bulazniš? Gde sam ja spomenula ginekologa, citat molim. I pokaži mi kako sam se okrenula protiv svih lekara u srbiji ako se ne gusim u suzama kad onaj koji me je osakatio dobije šljivu na oku. Ako ne možeš, ljubazno mi se skini s kurca. Mislim ja sam ta koja je u toj razmeni gore prošla, a on je taj koji za mene nij imao empatije. Ne vidim zašto mora da mi ga bude žao.
FERNOUX H Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) To sto pricas o "moranju" na nesto, kao i Utvara kada kaze da mu mi ovde "zabranjujemo" da pravi budalu od sebe vec dovoljno govori o kakvom gubljenju je rec. Ko je rekao da ti moras nesto da uradis? Uopste ti nisam odgovorio zbog tvog nedostatka empatije vec resantimana koji je patetican. Edited February 20, 2016 by FERNOUX H
namenski Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Fervekse, niko te nece ozbiljno shvatiti dok ne nabavis kozni mantil i opases Mauzer
belch Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Najbolje da ti imaš kapaciteta da procenjuješ šta je patetično. I nisi mi pokazao gde sam se ja to okrenula protiv lekara (u množini) Edited February 20, 2016 by belch
Recommended Posts