ordi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 belč, on tebi ruku, neko njemu facu mi je u suprotnosti sa onim tvojim stavom da zato postoje sudovi.
belch Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Evo ordi da ti pomognem, izguglaj šta je to karma pa će ti (možda, ne garantujem) stvari biti jasnije.
Reaktor Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nema ničeg lošeg u tome da poželiš nešto loše nekome ko ti je nešto loše uradio. Dapače, to je kao kad pomnožiš dva negativna broja, rezultat je pozitivan broj.
ordi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Evo ordi da ti pomognem, izguglaj šta je to karma pa će ti (možda, ne garantujem) stvari biti jasnije. zašto misliš da mi treba gugl da bih navodno otkrila karmu? najiskrenije me zanima. edit: posve je u redu da neko drugi naudi tom nekom ko je tebi sve dok to nisi ti jer si ti onda čista? koje licemerje. samim tim što veruješ u karmu i priželjkuješ zlo, ne čini te ništa različitom od onih protiv kojih se toliko buniš. Edited February 17, 2016 by ordi
belch Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Jes pa da posle zbog odgovora kukaš na moderaciji.
ordi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 najjače da bih se ikada potresla zbog tvog mišljenja :)
belch Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Misliš ko onda kad jesi kukala na moderaciji? Edited February 17, 2016 by belch
ordi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 u jbt nisam znala da toliko pamtiš moj forumski opus, ja se tog ne mogu ni setiti. ali hvala, u svakom slučaju ^_^
Reaktor Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Želeti i činiti zlo nisu baš jednake stvari. Belč je u svom postu priznala nešto što svi ponekad osetimo. Ne bih je osuđivao zbog toga. Haug!
ordi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Želeti i činiti zlo nisu baš jednake stvari. Belč je u svom postu priznala nešto što svi ponekad osetimo. Ne bih je osuđivao zbog toga. Haug! uh mrzi me da kopam po postovima, dockan je, al rekla bih da je izričito bila protiv onog što svaki roditelj ponekad oseti spram onog ko mu je detetu napakostio il nešto grđe... to je, navodno, nenormalno i zbog toga postoje sudovi. ma, nevažno.
JozoMujica Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Želeti i činiti zlo nisu baš jednake stvari. Za objekat radnje nisu, za subjekat se razlikuju samo u imanju muda.
Reaktor Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Za objekat radnje nisu, za subjekat se razlikuju samo u imanju muda. Ne bih to sveo samo na bele bubrege.
Recommended Posts