Mr.Mxyzptlk Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 http://www.klix.ba/vijesti/regija/srbija-mladic-sebi-pucao-u-glavu-pred-djevojkom-jer-ga-je-pogodila-pjesma/130812118 Link to comment
Hella Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 ne vidim nikakav doom upon me. Link to comment
JozoMujica Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 +1Ovo je za Darvinovu nagradu. Link to comment
Roger Sanchez Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 ništa čudno, u neprijateljskoj štampi sam našao članke koji navlače mlađe devojke da napadaju starije muškarce (mi osvešćeni znamo da su to samo propagandni pamfleti industrije kojoj je stalo da se stariji muškarci pljačkaju istrašajući se na "potrepštine" žena i ljubavnica).eto ga na sad, sudac vizionar :fantom:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hv5VMMihFnY Link to comment
Hella Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Ambrose- 1 day agoIf the 10 year old was a boy he would have been beaten with hammer by rabid fat hairy feminists.Reply · 9 Link to comment
Аврам Гојић Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 (edited) ne znam kako da izbegnem drugaciji zakljucak - najveci deo naseg stanovnistva jednostavno voli da cuje kada negde nekakva drzavna ili paradrzavna sila ubija civile, to im prija, na to im se dize kurac i vlazi picka.najpopularniji komentar na vest o danasnjem masakru u Kairu. Ma Vojska im je sjajno reagovala....u principu izbegnut je gradjanski rat, oteran islamista koj je zeleo da izoluje tu prelepu zemlju i natera ih da zive po serijatu...stradalo je neizmerno manje ljudi za razliku od Sirije ,samo po neki ekstrem koj viljuskom napada oklopljenog vojnika...Vojsko ODLICNO ODRADJEN ZADATAK...ispunila si ono za sta te taj narod placa, zastitila si drzavne interese, u najpotrebnijem momentu si preuzela rizik na sebe....e da smo mi 1989 imali takve kadrove...JNA umesto da pohapse bagru po republikama i mirno pretvori federaciju u konfeferaciju sada bi bilo tooootalno drugo stanje...a oni?? odmah se uvatili za puce medjusobno da ratuju....Kao sto je egipatska vojska zastitila svoj narod od unutrasnjeg neprijatelja juce zastitice i od spoljasnjeg sutra da se zna samo...a Nas?? ko ce nas? mi danas ni nemamo vojsku...a uvek ima ona poslovica "Ko ne hrani svoju Vojsku hranice tudju"!!! (oblakoder, 14. avgust 2013 09:10)# Link komentaraPreporučujem (+305)Ne preporučujem (-50 Edited August 14, 2013 by Marko M. Dabovic Link to comment
hattori Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ali ta zbrka u glavama domacih patrijota...ameri su prvo srusili mubaraka da bi doveli islamsku bracu na vlast, onda su opet organizovali nerede i puc da ih sruse, da bi sada aplaudirali vojnoj hunti koja te iste islamiste ubija ko zeceve po ulicama kaira... Link to comment
Prospero Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ^^oh, svrš na jna, "puč" 91 i unutrašnjeg neprijatelja koji cepa bractvo?eee, gde bi mi bili da je ruka bila čvršća itd Link to comment
fragand Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 .....eee, gde bi mi bili da je ruka bila čvršća itdu Egiptu. Link to comment
Lezilebovich Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ali ta zbrka u glavama domacih patrijota...ameri su prvo srusili mubaraka da bi doveli islamsku bracu na vlast, onda su opet organizovali nerede i puc da ih sruse, da bi sada aplaudirali vojnoj hunti koja te iste islamiste ubija ko zeceve po ulicama kaira... nema tu zbrke, sve je to prosto. oni koji u tom trenutku dižu pobunu imaju podršku amera, jer ovi koji su na vlasti su baš u tom trenutku odlučili da amerima okrenu leđa i pogledaju interes svog naroda. Link to comment
Muwan Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Juče sam se dvoumio da li da kačim ove ponosite reportaže:BlicKurirSrbin je uvek pobedijo, ne možeš ti njega prevariti. Sve dok se ne zatekne usred upravo objavljenog vanrednog stanja, policijskog časa i sveže započetog građanskog rata, pa onda krene da zivka tabloide i nariče kako je već 24h zarobljen bez hrane, vode i informacija. SKANDALOZNO: DRŽAVA OSTAVILA TURISTE NA CEDILU! Sad će Jat opet morati da šalje avione u Šarm kako bi navrat-nanos spasavali naše prkosne sunarodnike koji će po povratku uz osmeh izjaviti: "Ma, super nam je bilo, u Egiptu je mirno, to sve mediji preuveličavaju". Edited August 14, 2013 by beowl Link to comment
hattori Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ...uz neizbezno, idemo i dogodine! Link to comment
Аврам Гојић Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Juče sam se dvoumio da li da kačim ove ponosite reportaže:BlicKurirSrbin je uvek pobedijo, ne možeš ti njega prevariti. Sve dok se ne zatekne usred upravo objavljenog vanrednog stanja, policijskog časa i sveže započetog građanskog rata, pa onda krene da zivka tabloide i nariče kako je već 24h zarobljen bez hrane, vode i informacija. SKANDALOZNO: DRŽAVA OSTAVILA TURISTE NA CEDILU! Sad će Jat opet morati da šalje avione u Šarm kako bi navrat-nanos spasavali naše prkosne sunarodnike koji će po povratku uz osmeh izjaviti: "Ma, super nam je bilo, u Egiptu je mirno, to sve mediji preuveličavaju".da, jeste, prvo cvile da ih vrate drzavnim letom, a onda se dzekiraju kad prodju pasosku kontrolu Link to comment
Muwan Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Ali prvo moraju da se pobrinu da probiju sve granice arogantnog kretenizma. Link to comment
jms_uk Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Ali prvo moraju da se pobrinu da probiju sve granice arogantnog kretenizma.Kakva im je ovo zastava? Link to comment
Recommended Posts