Аврам Гојић Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 (edited) Inace da sprecim spekulacije o tome da sam histerican (jesam, ali ne sada), tacno je da sam ovo procitao u smrdljivim Novostima ali sam proverio i iz drugog izvora. dolaze, gledaju, proveravaju. not nice.@zugurosh: +1 Edited November 2, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
Aće Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 (edited) Za mene ovo nije politika, zabole me da li je u pitanju naprednjak, demokrata, socijalista ili ko već. Ova poplava višestruko osuđivanih kriminalaca, pevaljki i njihovih menadžera na javne funkcije potpuno je neverovatna. Zemlja u kojoj je tako nešto moguće jednostvno nema budućnost. Nestaće.jos je bolje to sto su sada politickim angazmanom u sopstvenim, a i u ocima svekolike srbadije (tj njenog zatucanog, polupismenog, slaboumnog dela), oni prakticno abolirani od svake krivice. ocekujem jos samo postupke rehabilitacije i nadoknade stete za sve kriminalce koji su trenutno u vlasti, za ono sto su gonjeni ranije. zato se ovde korupcija i kradja nece iskoreniti nikad, srbiji je to redovno stanje, za sve postoji opravdanje i razumevanje, a kazne i nagrade su zamenile mesta. ovo je brod koji tone, ali najgore pacovcine ne iskacu vec se kace na najvise palube. Edited November 2, 2012 by garoviks Link to comment
Bakemono Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Garovikse, treba da promeniš nik u "gorki". BTW, delim tvoju indignaciju. Link to comment
Aće Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 http://ateisti.com/cip-daje-2-miliona-za-spc-vilu-0-za-prihvatiliste-za-decu/ Link to comment
reg Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Pre svega, smatramo izuzetno pohvalnim, i nadasve ohrabrujućim to, da u jeku sveopšte ekonomske krize koja potresa tržišta širom sveta, institut na čijem ste čelu može da priušti besplatne, dobrotvorne radne aktivnosti. Ukoliko je to znak opšteg poboljšanja stanja u srpskoj privredi, drago nam je da dolaze vremena ovakvih besplatnih akcija i u tako izdašnim iznosima.Naslov im je kurirski, a predlozi se uopste ne slazu sa sadrzajem pisma. Link to comment
Aće Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 sustina je da drzava mantijasima poklanja pare. Link to comment
JozoMujica Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) Tako je uvek bilo, nije to znak neke posebne propasti.Inače, to meni pre liči na neki dil sa pranjem para, odnosno preusmeravanjem budžeta u nečije džepove. Edited November 5, 2012 by gotivac Link to comment
Aće Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 osim u situaciji kada je spc verovatno bogatija od drzave, kao sada. Link to comment
JozoMujica Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ma da, ali kažem ti - firma "višak" iz budžeta preusmeri kao dar crkvi čiji su računi i riznice za državu nedodirljivi, a onda se deo tih para (50-50 ili kako se već dogovore) vrati direktoru. I to funkcioniše besprekorno. Link to comment
reg Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) sustina je da drzava mantijasima poklanja pare. Poklanja im, ali ne preko CIP-a. CIP je d.o.o. U sustini su javno prozvali generalnog direktora jednog preduzeca sto je ucinio donaciju jednoj ustanovi a ne drugoj [kojoj nije potrebna usluga koja je bez naknade obavljena u korist prve ustanove]. Edited November 5, 2012 by reg Link to comment
Aće Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 zeleznica osnovala cip.ja necu da mi drzava finansira bahate crkve i propale sportske klubove. Link to comment
reg Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 zeleznica osnovala cip.ja necu da mi drzava finansira bahate crkve i propale sportske klubove. Necu ni ja, ali ne vidim kako ce lose napisana saopstenja da pomognu. Link to comment
Đipalo Junuz Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Sad će da krene razvlačenje po medijima... Pajčin-Kapisoda 2.0 Link to comment
ToniAdams Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 sto, jel i ova jadnica simbol svog zla 90tih? Link to comment
Recommended Posts