ljakse Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ima razlike, ali to su razlike koje... jos par puta neka neko kaze "svi su isti" i onaj eksperiment u Lucernu nece moci da prismrdi antimateriji koja ce da se stvori recimo negde u Savamaloj Sad sam 100% ubeđen da imaš neki softver u glavi koji ti krivi input svega što pročitaš na ovom forumu. Ili možda
Caligula Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Sad sam 100% ubeđen da imaš neki softver u glavi koji ti krivi input svega što pročitaš na ovom forumu. Ili možda ne kazem, umeju i lekovi da mi otvore po koju cakru
Ryan Franco Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Meni je i dalje nadrealno da nisi čuo za Ričija Hotina.
Caligula Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Meni je i dalje nadrealno da nisi čuo za Ričija Hotina. Gej je okej ali ne pratim jbg
aram Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 dobar humor je dar bogova +1 problem je samo sto sam mrtav ozbiljan
Caligula Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 +1 problem je samo sto sam mrtav ozbiljan e onda nisi pazio na casovima fizike
Janko Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Pa sto nije organizovao spiskove i ostale fasisoidne fore dok mu je Tadic bio tjale :fantomchina: nije imao kad , delio secerane svakom ko prodje pored agencije ...
Caligula Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 jedno je razvijati privredu a sasvim drugo stvarati fasisticku falangu :fantomzaistaveliki:
Ryan Franco Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Izvinjavam se što prekidam raspravu ali dosta je veliki propust, obzirom na tvoju struku, što ne znaš ko je Riči Hotin.
Janko Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 a ja reko pricamo relativno ozbiljno :Dnije mi bio cilj da se navrznenm na tebe...jeste ova vlast donela jedan novi kvalitet politiic u Srbalja (pre svega jer regrutuje bazu iz takvih slojeva), ali njeno postojanje je ipak bio samo ocekivan sledeci korak, nastavak svih dosadasnjih administracija (i personalno i koncepcijski)
Hella Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 napad biološkim oružjem u ukrajini https://www.youtube.com/watch?v=xcNyb9Y7QX0
Caligula Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 a ja reko pricamo relativno ozbiljno :D nije mi bio cilj da se navrznenm na tebe...jeste ova vlast donela jedan novi kvalitet politiic u Srbalja (pre svega jer regrutuje bazu iz takvih slojeva), ali njeno postojanje je ipak bio samo ocekivan sledeci korak, nastavak svih dosadasnjih administracija (i personalno i koncepcijski) ne slazu se svi sa tim evo dveri i dobar deo liberala misli ovako
Ariel Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Caligula, kako je bre Radulović zasrao s Dverima, nisi ispratio, to je bila Blicova podmetačina.
Recommended Posts