Desmond Bojčinski Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Presudu kojom je lekar Aleksandar Ivica osuđen na 11 meseci kućnog zatvora zbog nesavesnog lečenja Marijane Jojkić (30) razmatraće sud bez žalbe tužilaštva zbog propusta službenika pisarnice. Pisarnica Osnovnog tužilaštva u Pančevu uspela je da misteriozno zaturi presudu, kojom je početkom decembra 2015. hirurg pančevačke Opšte bolnice Aleksandar Ivica osuđen na 11 meseci kućnog zatvora, kao i jednogodišnju zabranu rada u struci
SNARC Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 https://m.facebook.com/notes/industrija-mesa-matijevi%C4%87/pismo-za-javnost/1022470697814027/ Ne opstaje negativan komentar..svako danas moze da ima svoje botove
đorđe geprat Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 https://m.facebook.com/notes/industrija-mesa-matijevi%C4%87/pismo-za-javnost/1022470697814027/ Ne opstaje negativan komentar..svako danas moze da ima svoje botove Mirko RisticMirko Ristic Ja sam jos mali da znam tacno o cemu se radi ali jedno znam da moja mama kupuje samo u mesari Matijevic i da ja najvise volim sve sto vi imate od mesa
Moća Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Svaka čast VučićuMatijeviću! A mogao bi neki dnevni list da ih nagazi oko tih komentara čisto da se igranka ne završi. Edited February 1, 2016 by Moća
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 Neuverljiv snimak, neuverljiv demanti. Duplo golo.
Prospero Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Demanti bi bio "Bela materija na površini vode je xyz stvar koja je normalan deo procesa proizvodnje i nalazi se u dozvoljenim količinama prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede br 12433." Ovo je na nivou pas mi pojeo domaći i držte lopova.
Caligula Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Neuverljiv snimak, neuverljiv demanti. Duplo golo. Sta je neuverljivo na snimku, vracena roba (?) pred istekom roka u zardjaloj paleti na pola metra od mesa koje ide na preradu? Edited February 1, 2016 by Caligula
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 (edited) Sta je neuverljivo na snimku, vracena roba (?) pred istekom roka u zardjaloj paleti na pola metra od mesa koje ide na preradu? Ti imas bas jak "confirmation bias", to je osobina emotivnih ljudi. Hajde opisi mi snimak kao da ga gledas ocima deteta. Sta vidis na njemu tacno? No, demanti je takav da potvrdjuje snimak, jer je ovo optuzba pod imenom i prezimenom koja zasluzuje tuzbu do neba i nijedna firma bez putera na glavi je ne bi propustila. Edited February 1, 2016 by Аврам Гојић
Caligula Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Zardjalu paletu punu salama u crevu i ubudjalih kobasica na pola metra od mesa koje ide na preradu Btw. Prvi put gledao bez tona, jer iskljucujem ton na FB Edited February 1, 2016 by Caligula
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 Pa bez naracije na snimku moze da bude bilo sta. No nema veze, drugi put citam ovaj dziberski "demanti" i sve mi je jasnije da je snimak apsolutno autentican.
precog Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Ti imas bas jak "confirmation bias", to je osobina emotivnih ljudi. Hajde opisi mi snimak kao da ga gledas ocima deteta. Sta vidis na njemu tacno? No, demanti je takav da potvrdjuje snimak, jer je ovo optuzba pod imenom i prezimenom koja zasluzuje tuzbu do neba i nijedna firma bez putera na glavi je ne bi propustila. U sustini si u pravu, snimak nije dovoljan da moze da se zakljuci bilo sta pouzdano. Druga stvar je to sto vecina nas veruje da je to moguce i da se to vec desava. Edited February 1, 2016 by precog
Prokleto Djubre Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Mnogo ste lako skocili na rec coveka koji nije hteo da uleti 100 dinara kad se skupljalo za kolegu
SNARC Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Mene zanima kako to da neka dokona Aleksis od oca Matijevica zna koliko je ko para dao za kolegu ?
Caligula Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Pa bez naracije na snimku moze da bude bilo sta. No nema veze, drugi put citam ovaj dziberski "demanti" i sve mi je jasnije da je snimak apsolutno autentican. Aman Vaso, pa demanti bi zvucao tipa "to sto ste videli mozete svaki dan da vidite u nasem pogonu, to su palete spremljene za obradu psece hrane" i odmah zatim "tuzicemo mamlaza i zavrsice u zatvoru zbog stete koju je neosnovanim insinuacijama naneo nasem brendu" Umesto toga, tuzna prica o sto dinara i spominjanje neke kradje od pre godinu dana uz upadljivo cutanje o sadrzaju snimaka. A ako je nedavanje 100 dinara (?) najveci greh ovog koji je okacio snimke onda jebiga, cistiji je i od Sase Jankovica, jos uvek nema leseve u ormanu he he btw. ocajan im je krizni PR Edited February 1, 2016 by Caligula
Recommended Posts