JozoMujica Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju.
Frile Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Bogami mene ne bi procesuirali po kratkom postupku, nego bi me doveka ucenjivali, razvlačili i etiketirali i pravili sprdnju od nekad neugodnog političkog protivnika. A dobro dođe i kad treba da se skrene pažnja sa Vučićeve švalerke, Mitrovićevog malog i Karadžićevog burazera.
ljakse Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju. To je ipak više do odličnih zakona ove tzv države.
Uskebasi Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi Nemas pojma koliko je ovo tacno, samo ne onako kako ti mislis Kokain u dzepu ti u Srbiji po pravilu donosi znatno vecu robiju nego gazenje pesaka. I to bez nedozvoljenih uticaja na pravosudje.
Bujodrag Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu?
JozoMujica Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza... Edited January 6, 2016 by JozoMujica
Đipalo Junuz Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza... Njega ćale (recimo vlasnik neke televizije ili tako nešto) sutradan dovede u policiju u pratnji advokata...
Desmond Bojčinski Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu? Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu banke
ToniAdams Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu bankemoja baba kad je to bilo rekla ko zna u koje je to svrhe. True story.
halloween Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 primetio sam da starije dame u određenim godinama vole da mažu ruž na obraze. nemam objašnjenje za taj fenomen. To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom.
Desmond Bojčinski Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi Stoji primedba, neukusno poređenje. Loš izgovor mi je da sam bio pod utiskom čitanja "obožavanje Biljane"
ObiW Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom. a ima i ono kad se lekar smori da pise prostoprosirene recenice, pa samo upise 5150.
April Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ja ovo ne razumem Mislim, možda je samo u pitanju senzacionalističko novinarstvo, ne shvatam kako presuda može na ovaj način da bude formulisana.
Аврам Гојић Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 (edited) Maloletnički zatvor se dosta retko dosuđuje, ovo je tipičan "vaspitni nalog", a sud je verovatno uzeo u obzir kajanje okrivljenog maloletnika itd. Možda je presuda suviše blaga ali to ne možemo znati dok ne vidimo sve činjenice o slučaju, a svakako je veoma loše da se rasuđuje na osnovu trivijalnih emotivnih "trigera" koje moralizatorski Blic redovno plasira. No, to je već tipično za ovaj forum: red zgražavanja nad tabloidima, red pecanja na njihove banalne udice. Edited January 14, 2016 by Аврам Гојић
Recommended Posts