Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi

Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bogami mene ne bi procesuirali po kratkom postupku, nego bi me doveka ucenjivali, razvlačili i etiketirali i pravili sprdnju od nekad neugodnog političkog protivnika.

A dobro dođe i kad treba da se skrene pažnja sa Vučićeve švalerke, Mitrovićevog malog i Karadžićevog burazera.

Posted

Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju.

To je ipak više do odličnih zakona ove tzv države.

Posted

vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi

Nemas pojma koliko je ovo tacno, samo ne onako kako ti mislis :fantom:

Kokain u dzepu ti u Srbiji po pravilu donosi znatno vecu robiju nego gazenje pesaka. I to bez nedozvoljenih uticaja na pravosudje.

Posted

A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu?

Posted (edited)

Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza...

Edited by JozoMujica
Posted

Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza...

Njega ćale (recimo vlasnik neke televizije ili tako nešto) sutradan dovede u policiju u pratnji advokata... :fantom:

Posted

A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu?

Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu banke

Posted

Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu banke

moja baba kad je to bilo rekla ko zna u koje je to svrhe. True story.
Posted

primetio sam da starije dame u određenim godinama vole da mažu ruž na obraze.

nemam objašnjenje za taj fenomen.

To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom.

Posted

Stoji primedba, neukusno poređenje. Loš izgovor mi je da sam bio pod utiskom čitanja "obožavanje Biljane"

Posted

To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom.

a ima i ono kad se lekar smori da pise prostoprosirene recenice, pa samo upise 5150.

Posted

Ja ovo ne razumem

Mislim, možda je samo u pitanju senzacionalističko novinarstvo, ne shvatam kako presuda može na ovaj način da bude formulisana.

Posted (edited)

Maloletnički zatvor se dosta retko dosuđuje, ovo je tipičan "vaspitni nalog", a sud je verovatno uzeo u obzir kajanje okrivljenog maloletnika itd. Možda je presuda suviše blaga ali to ne možemo znati dok ne vidimo sve činjenice o slučaju, a svakako je veoma loše da se rasuđuje na osnovu trivijalnih emotivnih "trigera" koje moralizatorski Blic redovno plasira.

No, to je već tipično za ovaj forum: red zgražavanja nad tabloidima, red pecanja na njihove banalne udice.

Edited by Аврам Гојић