January 6, 20169 yr jebote ona je prelepa zena, jedna od najelpsih koje sam uzivo video. on je blago receno ruznjikav. kako? :(
January 6, 20169 yr jebote ona je prelepa zena, jedna od najelpsih koje sam uzivo video. on je blago receno ruznjikav. kako? :( Kao i svaka druga prostitucija, seks za razmensku vrednost u novcu, oslobadjanju od zatvora...
January 6, 20169 yr e jbg, zelim ti brz oporavak nego, glavu gore, tako je i tomislav kad onomad nije jeo danima, a vidi ga sad dokle je stigao
January 6, 20169 yr Pravda za Petru! Greota da onakvo čeljade trune u bukagijama! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
January 6, 20169 yr Pravda za Petru! Greota da onakvo čeljade trune u bukagijama! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Šta fali? Može biti zabavno.
January 6, 20169 yr Cistim guglanjem nadjes desetak slucajeva kada su se malo bogatiji ili poznatiji ljudi(da ne pominjem tipa karica ili mitrovica, nego neki low level) izvukli za gazenja i sudare uz minimalne ili nikakve kazne Upravo to, red veličine lokalni moćnik, preduzimač blizak vlasti, kontraverzni biznismen i sl., glatko prolaze sa ubistvima za volanom. Da ne pričamo o kandidatkinjama za gradonačelnicu uhvaćenim sa kokainom u džepu koje dana zatvora videle nisu, ko će sve to juriti...
January 6, 20169 yr vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi
January 6, 20169 yr primetio sam da starije dame u određenim godinama vole da mažu ruž na obraze. nemam objašnjenje za taj fenomen. Edited January 6, 20169 yr by garcia