fikret selimbašić Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 (edited) Izbrisah, neću da mračim prvi dan u godini. Edited January 1, 2016 by fikret selimbašić
Caligula Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Znam sta si izbrisao. Nismo svesni pored kakvih govana zivimo, ocesemo se o njih u samoposluzi ili banci, delimo prevoz ili kafic. Covek je kancer planete.
đorđe geprat Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Covek je kancer planete. svaka ti čast. najozbiljnije.
namenski Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 da i tebe pitam, ima li negde na netu zbirka tih viceva radio jerevana? Izvini, tek sada video. Nema, barem ne da ja znam, mada se nisam nesto ni trudio da pronadjem. Vredi potraziti u svakom slucaju, bilo je tu bisera.
Sestre Bronte Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 ostavljen je link na nekoj drugoj temi, mislim da je banovani linkovao
Caligula Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 svaka ti čast. najozbiljnije. Nije moje ovo, receno je milion puta. I tacno je. Jeble me socijalne mreze pa sam svakakve slike zauvek video.
Caligula Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Pas ubijen petardom, u ovom slucaju. Inace to je tradicija svake godine da se zivotinje prinose na zrtvu bogu idiotizma. Samo sto sam sada video i fotografiju. bolesnici
ToniAdams Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Video sam fotku i ne znam da li sam ista gore video. Mogu samo da zazelim bolnu smrt itede, al necu javno jer se plasim besmislene rasprave
189- Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) ja sam video gore. kada su mom keru iskopali oci nozem. Edited January 2, 2016 by 189-
Caligula Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 al necu javno jer se plasim besmislene rasprave +1 zato se opasno uzdrzavam, na mrezama upadljivo cutim o ovome. Nema tu ni sta da se smisleno kaze ako cemo pravo. Prosto, mozes samo da kuvas u sebi ili da iskljucis mozak (ko to ume taj ce da zivi sto godina)
kurjak92 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio voditeljku RTS-a Petru Cvijić (36) optužbi da je svojim automobilom udarila Slobodana Bajića (73) 9. januara 2012. godine, koji je preminuo od zadobijenih povreda jer nije dokazano da je izvršila krivično delo.
JozoMujica Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Daš Vučiću pičke i ideš i ubijaš nekažnjeno.
Recommended Posts