ducca Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 My bad, nisam ispratio celu raspravu. Pomislio ovo iznad sveze...
ToniAdams Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 ma jok, samo demonstracija koliki je seronja doticni
Miralem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 imas i vest sa prosle strane, ova se samo nadovezuje na nju i u sluzbi je cele price od pre 2 dana. kao sto je recimo prometeus prikvel elijenima. to su iz nekog razloga rekli da je prikvel, inace nema nikakve veze i sranje je.
Miralem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 ma ima kurac. alieni su se u proslim delovima uglavnom +/- slucajno zapacivali po svemirskim brodovima, a sad to ispade neki master plan master rase. nakalemili su neku kvazifilozofiju i mrsomudjenje bez ikakve potrebe, alien je kad ides svojim brodom i prikacis se na neki drugi svemirski brod koji izgleda napusten i onda pocinju monstrumi da te ganjaju, a ne neko proseravanje o tome kako je ljudska vrsta nastala. koga zabole.
ToniAdams Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 pa ima deo de objasne da su alieni u stvari alat koji sluzi da sjebe zivalj na nekoj planeti kako bi krenuli from d skrec. ne kazem da je dobar prikvel, al je ipak prikvel. eno ti onda drugi primer, the thing iz valjda 2012. za to ne mozes reci da nije prikvel, niti da je sranje.
Аврам Гојић Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 jok i nije sranje, film je tužna kolekcija "bu!" momenata i jeftina eksploatacija Karpenterovog originala. nemaštovito do zla Boga.
ToniAdams Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) sasvim je pristojan film, i treba da postoji. evo ti gorepomenuti prikvel ako oces mastovito. Edited December 15, 2015 by ToniAdams
Miralem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 pa ima deo de objasne da su alieni u stvari alat koji sluzi da sjebe zivalj na nekoj planeti kako bi krenuli from d skrec. ne kazem da je dobar prikvel, al je ipak prikvel. eno ti onda drugi primer, the thing iz valjda 2012. za to ne mozes reci da nije prikvel, niti da je sranje. pa dobro, sto koj moj ne posalju lepo te aliene na tu planetu da obave posao, nego ih pustaju da lutaju svemirom u nadi da ce se bas za njih neko nakaciti? sve to nema nikakve logike, nego su zbrljali nekakvu glupu pricu koja kao sve objasnjava. i novi thing jeste sranje, ni prineti originalu.
ToniAdams Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 pa dobro, sto koj moj ne posalju lepo te aliene na tu planetu da obave posao, nego ih pustaju da lutaju svemirom u nadi da ce se bas za njih neko nakaciti? sve to nema nikakve logike, nego su zbrljali nekakvu glupu pricu koja kao sve objasnjava. i novi thing jeste sranje, ni prineti originalu. pitaj to prvo ovog mastovitog inace jebote otac, pa nemoj meni pricati o prinosenju originalu, meni je the thing mozda bolji od aliena. (ako pri tom ne mislis na original original, iz 51.)
Miralem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 bolji je thing od aliena. inace, kad se pojavio, cale vodio u bioskop mene i brata od tetke, koji je tad imao 6 godina. bole njega sto to nije bas film za decu. nesretnik je posle godinama vukao tikove.
ToniAdams Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 moja komsinica vodila cerku od recimo 4 da gledaju princezu mononoki. mala se vratila istraumirana.
Frank Pembleton Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nego jel Miljko Ristić prozborio još nešto danas? Jebo mu ja mater! Poslato sa WC šolje by BVK
gospa buba Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nego jel Miljko Ristić prozborio još nešto danas? Jebo mu ja mater! Poslato sa WC šolje by BVK ja ti kazem, da je ishta pametan ne bi se ni chuo od pochetka <_< a ako bi se i chuo ne bi testerisao di sedi. da ne kazem birao argumente
Recommended Posts