henrik larsson Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Da imaš najbolji potpis? Link to comment
MayDay Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Piše na Slobodankinom fejsu da je prof pedagogije. Jebeem tiii... Link to comment
Dark Wader Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Piše na Slobodankinom fejsu da je prof pedagogije. Jebeem tiii...A pa to su ovi sa filoSofskog Link to comment
bigvlada Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Nisu novinari, nisu ni ljudi. Meta za napalm. Link to comment
wall Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Da li je moguće... :huh:Koja jadnost. Link to comment
Аврам Гојић Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 (edited) izgleda mi kao Kurir.inace na sahrani male Tijane se desava nesto sramotno, obezbedjenje ne dozvoljava fotoreporterima da slikaju mali sanduk. urednici su jako ljuti zbog toga jer ce ostati bez slike dana. pa zar smo zbog toga skupljali pare za nju, gospodo? Edited July 21, 2013 by Marko M. Dabovic Link to comment
Dr Arslanagić Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Kurir, da. Nisam video lično već sam naleteo na netu. Teško mi je da poverujem da je moguće ali opet ne verujem da je neko radio montažu. Link to comment
wall Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) izgleda mi kao Kurir.inace na sahrani male Tijane se desava nesto sramotno, obezbedjenje ne dozvoljava fotoreporterima da slikaju mali sanduk. urednici su jako ljuti zbog toga jer ce ostati bez slike dana. pa zar smo zbog toga skupljali pare za nju, gospodo?Edit: Preterao sam. Edited July 21, 2013 by wall Link to comment
Recommended Posts